2013-08-25 18:38:03
Φωτογραφία για «ΠΟΥΛΕΝ» ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ Ο... ΜΠΕΪΛ ΣΤΗ ΡΕΑΛ!
Μέντορας του Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να γίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο δεύτερος προπονητής της «Βασίλισσας».

Ο Ζιντάν ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους της Ρεάλ που έθεσαν το θέμα της απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ και τώρα είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον... «εκλεκτό» του.

Ο «Ζιζού», λοιπόν, δήλωσε ότι η πόρτα του στην Ρεάλ θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ουαλό ποδοσαφιριστή με σκοπό ο ίδιος να τον συμβουλεύει, και ο 24χρονος όπως όλα δείχνουν θα γίνει το... πουλέν του Γάλλου.

«Ξέρω πως είναι να είσαι ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου και μπορώ να του δώσω συμβουλές και να γίνω ο μέντορας του. Πάντα υπάρχει μεγάλη προσοχή στις ακριβές μεταγραφές. Σαν παίκτης μπορεί να μην το σκέφτεσαι αλλά προκαλείται μια υστερία γύρω από αυτό. Η πόρτα μου στην Ρεάλ θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γκάρεθ και στην διάρκεια της πρώτης σεζόν θα πρέπει να την χρησιμοποιήσει. Ήταν μέσα στους τρεις κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης πέρσι και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Θα γίνει ακόμα καλύτερος. Έχουμε ένα παίκτη που μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια», δήλωσε ο Ζιντάν.

Ο Μπέιλ από χθες (24/8) είναι στην Ισπανία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Ρεάλ, με την «Βασίλισσα» να δίνει 99 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ και να κάνει τον Ουαλό τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ