2013-08-25 15:45:05
Φωτογραφία για Η Απεργία των εκπαιδευτικών το Σεπτέμβριο ή αλλιώς να κάνω ή να μη κάνω απεργία;
Η ΟΛΜΕ θα κηρύξει απεργία διαρκείας τον Σεπτέμβριο ακόμα και με επιστράτευση! Ο Αρβανιτόπουλος πάλι λέει ότι θα ανοίξουν τα σχολεία κανονικά Βγήκε στις ειδήσεις ο Υπουργός και μας μίλησε, τον είδα, ήταν ήρεμος και στωικός. Νομίζω έχει κάνει και bottox δε κουνιόταν ούτε φρύδι ούτε τίποτε, πορσελάνη η μάπα . Αν μη τι άλλο έχει σιγουριά ο τύπος.

Η ΟΛΜΕ πάλι βγήκε με εκπρόσωπο τον Κοτσιφάκη , πολύ θυμωμένος , να μας πει ότι θα τους δείξουμε , θα τους μπήξουμε και τα γνωστά , όλοι στους δρόμους και απεργία , και χαμός!

Τους άκουγα και τους δύο και δεν ξέρω γιατί (Μάλλον ξέρω!), ο ένας μου 'φερνε νεύρα και ο άλλος μου 'φερνε περισσότερα νεύρα. Δεν θέλω κανένα!

Τι να με εμπνευσει ο Κοτσιφάκης και η Τελεμέ , να μου πουν τι; Ότι το εκπαιδευτικό σύστημα πάσχει στο μέτρημα;

Όχι κύριοι των γκρι ριγέ ιμιτασιόν, δεν πάσχει στο μέτρημα, στο χίλια και δέκα χιλιάδες και τρεις ώρες και μέσα και έξω μαθήματα.


Από το μέτρημα πάσχουμε εμείς και η βολεψιά μας !

Η εκπαίδευση την πληρώνει ,ακριβώς διότι εθιστήκαμε στον αριθμό που είναι ο τυφλός μπουσουλάς μας.

Γιατί να ναι 10000 οι αναπληρωτές πχ και όχι 20000; Γιατί να ναι 4 ώρες οι φυσική και να μην είναι 2; Ποιος τα βγάζει αυτά; Και τι προτείνει η ΟΛΜΕ; Και πως το προτείνει!

Κύριοι ,Αλλού θα πρέπει να την ψάξουμε.

Που όμως;

Προς το παρόν θα αρκεστώ να πω, ότι θέλω άλλη ΟΛΜΕ να με εκπροσωπεί, διότι βαρέθηκα το ακαλλιέργητο, που διψά για εξουσία και χρήμα (Αλλά και αν δεν είναι έτσι , εμένα αυτό μου βγάζουν οι συνδικαλιστές, κάτι που βρωμάει!), ακόμα και οι πιο ρομαντικοί από αυτούς αλλοτριώθηκαν !

Είναι πεπαλαιωμένοι βρικόλακες αντίστροφης εξουσίας που αδυνατούν για το νέο το φρέσκο , το ουσιαστικά ψαγμένο που θα βοηθούσε το έρμο εκπαιδευτικό σύστημα.

Και εμείς οι εκπαιδευτικοί τι είμαστε; Οι Ακόλουθοι των βρικολάκων.

Επαναπαυτήκαμε στον σαθρό εκπρόσωπο, που αντανακλά το δικό μας είναι!

-Θα κάνεις απεργία;

- Όχι δε θα κάνω!

-Γιατί;;;

Διότι , όπως είπα ,δεν υπάρχει ικανός εκπρόσωπος , δεν υπάρχουν ιδέες , δε με αφορά το σα μπαλώματα διεκδικούμενο και το κυριότερο, διότι έχω μια κοινωνία εξαθλιωμένη ,θυμωμένη απέναντι μου , την οποία με ποια επιχειρήματα να την πείσω , όταν αυτά είναι τόσο μικρά, τόσο ασήμαντα ,τόσο αριθμοκεντρικά!

Να τι είναι η ΟΛΜΕ το κάτοπτρο του Υπουργείου Παιδείας, και γενικεύοντας, το κάτοπτρο μας!

Ο μπρακατσούλας

brakatsoulas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ