2013-08-25 14:34:04
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μια άλλη πλευρά του εαυτού του παρουσίασε σε συνέντευξή του ο Ζοζέ Μουρίνιο σε κανάλι της Μαλαισίας.

Εκτός όλων των άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι ρωτήθηκε για το ποιά είναι η αγαπημένη του ταινία, λέγοντας: «… από τις πρόσφατες μού άρεσε πολύ το "Λίνκολν"», ή το αγαπημένο του τραγούδι

«… ακούω πολύ Μπράιαν Άνταμς», ή τι θα έκανε αν δεν ήταν προπονητής

«θα δίδασκα σε σχολείο, όπως και πριν ασχοληθώ επαγγελματικά με την προπονητική», ενώ απέφυγε να πει πώς θα ονομαζόταν αν ήταν σούπερ ήρωας.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν πως φαντάζεται τον εαυτό του σε πέντε χρόνια, για να απαντήσει «… προπονητή ακόμη στην Τσέλσι, έχοντας ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας από μένα».

Επίσης όταν ρωτήθηκε για το που θα… σπαταλούσε τρεις ευχές απάντησε «πρώτον να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του ο Τίτο Βιλανόβα, δεύτερον να γίνει το ίδιο με τον Νέλσον Μαντέλα και τρίτον να λυθούν τα αντίστοιχα προβλήματα όλων των ανθρώπων του κόσμου».

Όταν του ζητήθηκε να πει με ποιον σύγχρονο παίκτη παρομοιάζει τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή, είπε «… αν θα έλεγα κάποιον δεν θα του άρεσε καθόλου», αφού και στο παρελθόν έχει παραδεχτεί πως ήταν κακός ως παίκτης.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ