2013-08-25 13:21:05
Φωτογραφία για Γιάννη Στουρνάρα είσαι δυναμίτης!
του Κώστα Βουκελάτου

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα το ελληνικό χρέος σημερα αντιστοιχεί στο 180% του ΑΕΠ και παρά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος εξακολουθεί να επιβαρύνεται με το ύψος των τόκων.

Σύμφωνα με το ¨Βημα¨ η κυβερνηση ειναι πανικοβλητη απο την αύξηση του δημοσίου χρέους που ξεπέρασε τα 321 δις ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2013 και ειναι όπως όλα άλλωστε μια επιτυχία του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρναρα αυτού του δυναμιτη ευμαρειας!!! Σύμφωνα με το “Βήμα”, το χρέος, επιβαρύνθηκε κατά 16 δις ευρώ μέσα στο 2013, και είναι υψηλότερο κατά 18 δις ευρώ από τον Ιούνιο του 2012, που έφτανε τα 303 δις ευρώ μπράβο Γιάννη Στουρναρα Χαρακτηριστικό είναι, πως το δημόσιο χρέος, είναι μεγαλύτερο κι απ΄αυτό που είχε η Ελλάδα προ… κρίσης και προσφυγής στο ΔΝΤ και απο αυτο προκυπτει οτι είσαι δυναμιτης Γιάννη Στουρναρα.

Συγκεκριμένα, το χρέος του Δημοσίου, από τα 305,5 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2012, έπεσε στα 280,3 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου του 2012, αμέσως μετά το PSI, αυξήθηκε σε 309,3 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου του 2013, σημειώνοντας αύξηση κατά 3,8 δισ. ευρώ και σήμερα υπολογίζεται στα 321 εκατ. ευρώ . Δεν μπορω να καταλάβω γιατι επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης;


Ποιον ρωτάνε πως θα αντιμετωπιστεί;;Τον Στουρναρα τον επιτυχημενο;;

Μόνο εκβιασμούς ξέρει να κάνει και να βρίσκει τρόπους παραλογων φόρων που δεν πρόκειται να εισπραχθούν ποτε!!

Προβληματισμός για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτο το τεράστιο ύψος του δανεισμού που φτάνει το 180% του ΑΕΠ και το οποίο παρά την τεχνική επίτευξη (απλήρωτα χρέη) πρωτογενούς πλεονασματος εξακολουθεί να επιβαρύνεται με το αρχικό ύψος των τόκων!

Ενα ειναι σίγουρο οτι αυτο το χρέος που δημιούργησε η λάθος πολιτική του Στουρναρα που μόνο φτώχεια και ανέχεια εχει φέρει στις οικογένειες και χωρίς την προοπτική ανάπτυξης δεν μπορει να αντιμετωπιστεί με τίποτα ούτε καν με νέο κούρεμα!!! Τα ακούς Σαμαρα με τον επιτυχημένο Γιάννη Στουρναρα που κρατάς στην κυβερνηση;; Ηθελα να ήξερα τι γραμμάτια πληρώνεις κρατώντας αυτόν τον αποτυχημένο;; Ποσο θα πρεπει να αυξηθεί το χρέος για να φύγει μήπως και σοβαρευτούμε;; Δεν ξέρω τι λέτε μετα απο αυτο το αρθρο αλλα για εμένα ο Γιάννης Στουρναρας εινα δυναμιτης επιτυχίας, ανάπτυξης και ευμαρειας!!!
freepen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ