2013-08-25 11:48:03
Φωτογραφία για Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών!
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο γυναίκες ηλικίας 47, 66 ετών και ένας 55χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της άμεσης συνέργειας σε αυτή.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ΣερρώνΞενοφώντα Εμμανουηλίδη σύμφωνα με την οποία η 66χρονη, μετά από προτροπή 47χρονης ιδιοκτήτριας εταιρείας καθαρισμού, και λειτουργώντας για λογαριασμό της, τον προσέγγισε δύο φορές και του υποσχέθηκε 20.000 ευρώ, ώστε με την ιδιότητά του, να φροντίσει να ανατεθεί το έργο της καθαριότητας του νοσοκομείου για την περίοδο 2013-14 στην εταιρεία της 47χρονης.

Το χρηματικό ποσό, όπως η ίδια του ανέφερε, της το είχε παραδώσει ο 55χρονος υπεύθυνος της εταιρείας. Στη συνέχεια, σε συνάντηση της 66χρονης με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, αυτή τον διαβεβαίωσε ότι θα του παρέδιδε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, αυξημένο δηλαδή κατά 10.000 ευρώ, μόλις υπογραφόταν η σχετική σύμβαση ανάθεσης του έργου καθαριότητας υπέρ της εταιρείας για την οποία αυτή μεσολαβούσε.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. ΕισαγγελέαΠλημμελειοδικών Σερρών.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ