2013-08-25 09:05:08
Φωτογραφία για Vlcnews.es : ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΙΟΠ!
Ο Ντιόπ συνεχίζει να πιέζει για να πάει στον Ολυμπικό, σύμφωνα με τους Ισπανούς και ενώ το Σάββατο έγινε συνάντηση με τη διοίκηση της Λεβάντε.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ της Λεβάντε είχε, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, συνάντηση για το μέλλον του με την διοίκηση της Λεβάντε και τα είπε με στελέχη της αναφορικά με το τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Ο Αφρικανός παίκτης εξακολουθεί να πιέζει τους Ισπανούς για μεταγραφή δείχνοντας, με βάση τα όσα προκύπτουν από την Ιβηρική, σαφή προτίμηση για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Το "Vlcnews.es", μάλιστα, υπογραμμίζει πως ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, ψάχνει να βρει την πλέον ενδεδειγμένη λύση για τον Ντιόπ.

Σκέφτεται να τον παραχωρήσει αλλά στα χρήματα που θέλει εκείνος, όπως δήλωσε. Επίσης τονίζει με βεβαιότητα πως ο Ντιόπ έχει ως στόχο του να παίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει.


Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Άλεξ Μπονότ, από τη μεριά του θα κάνει και άλλες συζητήσεις με τη Λεβάντε, παρουσία του ίδιου του Ντιόπ. Επιπλέον οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό για το οικονομικό σκέλος.

Είναι βέβαια απίθανο να έδιναν οι ερυθρόλευκοι το ποσό των 10 εκατ. ευρώ που αναφέρουν οι Ισπανοί πως ζήτησε σε κάποια στιγμή η Λεβάντε και ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη διαψεύσει το όνομα του Ντιόπ Εκτός των άλλων το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια να κλείσει τον παίκτη είτε με αγορά είτε με δανεισμό. Η Λεβάντε από μέρους της έχει δώσει στην πλευρά του παίκτη διορία ορισμένων ημερών να φέρει μία καλή προσφορά ή και περισσότερες. Π

άντως υπήρξαν οπαδοί της ισπανικής ομάδας που ζήτησαν από τον Ντιόπ να μη φύγει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ