2013-08-24 14:23:15
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ... «ΠΡΩΤΗ» ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ!
Οι Νέοι του Ολυμπιακού έβαλαν… πλώρη για το δεύτερο σερί τίτλο τους και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησαν με 2-0 του Ατρόμητου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και από πολύ νωρίς έδειξαν τις… διαθέσεις τους. Μόλις στο 7’ ο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και όπως ήδη έχουμε αναφέρει εντυπωσιάζει στο Ρέντη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου δεν έριξαν τον ρυθμό τους, θέλοντας να «καθαρίσουν» το ματς και τα κατάφεραν, αφού στο 18’ ο Βουτσιώτης εκτέλεσε φάουλ, «βρήκε» τον Βλάχο, ο οποίος με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-0.

Οι παίκτες του Στορκ, στο δεύτερο μισό του αγώνα, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ, παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες. Όπως στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάνκοβιτς και στο 58’, όταν ο Βέργος βγήκε τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας (77’ Καναβέτας), Σιώπης (46’ Ρεντζής), Βουτσιώτης, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (69’ Ιγνατίδης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ