2013-08-24 10:13:05
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟΝ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Να γυρίσουν σελίδα και να επικεντρωθούν πλέον στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επιχείρησαν την Παρασκευή ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου.

Η απογοήτευση στον Ατρόμητο από την ήττα με την Αλκμααρ είναι μεγάλη, ωστόσο άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν... απαντήσεις αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την εν λόγω αναμέτρηση ο Γιώργος Παράσχος προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι πολλές. Θα φρεσκαριστεί πιθανότατα η σύνθεση της αμυντικής γραμμής ενώ υπάρχουν σκέψεις να δοθούν ανάσες στον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Επειδή όμως το επίπεδο ετοιμότητας του Στέφανο Ναπολεόνι δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί η τελική απόφαση γι' αυτήν την κίνηση θα παρθεί το Σάββατο.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και από την Δευτέρα ο Αργεντίνος χαφ θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς λόγω τιμωρίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ