2013-08-24 08:53:10
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ... ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ αναζήτησε και μέσω των πολλών και ανακατεμένων δοκιμών της Παρασκευής το ιδανικό σχήμα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Οι δοκιμές του Ισπανού τεχνικού είχαν απ'... όλα! Κεντρικό δίδυμο τους Σιόβα και Μανωλά, στα άκρα της άμυνας τον Τόρες -που όμως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και ίσως να μην μπει ούτε τώρα αποστολή- αλλά και Μπονγκ ενώ ο Σαβιόλα πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο Ολαϊτάν στα χαφ.

Ξεκαθάρη εικόνα δεν μπορεί να εξαχθεί ωστόσο αυτό που φαίνεται είναι πως θα γίνουν 2-3 αλλαγές στην αρχική σύνθεση. Οι Ιμπαγάσα, Μασάντο, Φετφατζίδης και Μήτρογλου παραμένουν πάντα στα υπ' όψιν για την βασική ενδεκάδα ενώ ο Μπονγκ δείχνει έτοιμος για την πρώτη του αποστολή προτού καλά καλά πατήσει το πόδι του στο Ρέντη.

Γενικότερα ο Μίτσελ που έλεγε συνεχώς στους παίκτες του... «κυκλοφορήστε σωστά και γρήγορα την μπάλα και βρείτε κενούς χώρους για να βγείτε μπροστά» δείχνει να... ψάχνεται ακόμα.

Πιθανόν σήμετα να ξεθολώσει το τοπίο γύρω από την ενδεκάδα, στην οποία πάντως θα επέλθουν ορισμένες τροποποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλλονή.

Μία πιθανή ενδεκάδα με βάση τα όσα μπόρεσαν να φανούν την Παρασκευή είναι: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Τσόρι Ντομίνγκες, Φετφατζίδης, Βάις, Μήτρογλου.

Παρόλα αυτά δεν πρόκειται για κάτι το οριστικό καθότι οι υποψηφιότητες είναι ακόμα αρκετές (Μεντζανί, Σάμαρης, Σαβιόλα κ.ά.).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ