2013-08-24 01:33:04
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Φιλικό με Αστέρα Τρίπολης - Τι γίνεται με το πρωτάθλημα - Οι μικροί - Τα τελευταία νέα
Ανεβαίνουν καθημερινά οι ρυθμοί στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται η αποστολή του Πανηλειακού, καθώς... εκεί πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, κάτω από ιδανικές συνθήκες, σε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο, εκ των κορυφαίων και φημισμένων της χώρας. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, μαζί με τους συνεργάτες του, υλοποιεί το πρόγραμμα πάνω στο οποίο δουλεύει η ομάδα.

Το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα η ομάδα κάνει αρχικά τακτική με θεωρία στον πίνακα και στο βίντεο, και στη συνέχεια στο γήπεδο το πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτική στην πράξη.

Ενώ παράλληλα υπάρχει και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου «Montana» που χρησιμοποιείται για ασκήσεις ενδυνάμωσης, αλλά και το «spa» που βοηθάει στο χαλάρωμα και την ξεκούραση.

Προβλέπεται και μεγαλύτερη άνοδος στους ρυθμούς και μάλιστα κάποιες ημέρες το πρόγραμμα προβλέπει και τριπλές προπονήσεις. Επιστροφή στον Πύργο θα γίνει το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης (μετά και την πρωινή προπόνηση εκείνης της μέρας, εκεί).


* Μοναδικός απών από το πρόγραμμα της προετοιμασίας, υπενθυμίζεται, είναι ο Θοδωρής Καραπέτσας, που δεν ακολούθησε την αποστολή, καθώς παρέμεινε στον Πύργο. Ο μέσος του Πανηλειακού υποφέρει από μία κάκωση στο γόνατο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση, και υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, και να επανέλθει με την επιστροφή των υπόλοιπων.

* Ο υπό δοκιμή Αφρικανός (πιθανότατα Σενεγαλέζος) που βρίσκεται από χθες εκεί, πήρε μέρος και στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο για να κινήσει το ενδιαφέρον του τεχνικού Πέτρου Δημητρίου. Οπότε θα αποχωρήσει άμεσα.

Περιμένει Μπονκ και Σλοβένο

* Στο μεταξύ, έχει μετατεθεί, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που δόθηκε από την ομάδα, για το Σαββατοκύριακο πλέον, η άφιξη και του Νουκ Μπονκ (είναι ο δανεικός μέσος από τον Πανθρακικό, υπενθυμίζεται).

Αναμένεται επίσης, μέσα στο ίδιο διάστημα, όπως και πάλι ειπώθηκε, ο Σλοβένος επιθετικός. Και μάλιστα για απευθείας ένταξη στην ομάδα αυτός. Ειπώθηκε επίσης και πάλι γι' αυτόν, ότι, θα τον αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, και θα δοθεί δανεικός στον Πανηλειακό

Καθώς και δυο-τρεις άλλοι ξένοι παίκτες, (αλλά για δοκιμή πρώτα αυτοί).

Βασιλόγιαννης και Ντόε

*** Την ίδια ώρα πάντως, γίνονται και αρκετές προτάσεις, για γνωστούς κι "έτοιμους" παίκτες, που βέβαια είναι και ακριβότεροι οικονομικά.

Όμως από τη διοίκηση προκύπτει ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, μήπως μπορέσει και κάνει κάποια υπέρβαση σε αυτές τις τελευταίες κινήσεις.

Κατά πληροφορίες μας, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται "ζεστά" δυο πριπτώσεις τουλάχιστον (που τις επιβεβαίωσε την Παρασκευή κι ο Πέτρος Δημητρίου):

* O Λόρενς Ντόε, κεντρικός αμυντικός (αλλά και αμυντικός χαφ), 27 ετών (3/9/1986), γεννημένος στη Λιβερία και πολιτογραφημένος στη Γουινέα (με την οποία έχει και 8 συμμετοχές στην Εθνική), που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πλατανιά από την αρχή της σεζόν ως τον Ιανουάριο, κι έπειτα στον Απόλλωνα Αθηνών ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Καθώς επίσης κι ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο 22χρονος παίκτης (αριστερός ακραίος επιθετικός και μεσοεπιθετικός), έχει ξεκινήσει από τους μικρούς του Ολυμπιακού, κι έχει διατελέσει και επαγγελματίας εκεί, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σαν δανεικός: το 2010-2011 στον Εθνικό Πειραιά, την επόμενη σεζόν 2011-2012, στον πρώτο γύρο στον Απόλλωνα Λεμεσού Κύπρου και στο δεύτερο γύρο στη Γλυφάδα, ενώ πέρυσι στην Κέρκυρα. Πλέον είναι ελεύθερος.

* Αναμένονται οι τελικές καταλήξεις, τις αμέσως επόμενες μέρες

Δεν γίνεται φιλικό στο Καρπενήσι τελικά

Το γεγονός ότι η Λάρισα μετέθεσε την άφιξη της στο Καρπενήσι για την Κυριακή τελικά, σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη (ξεκίνησε μόλις το πρωί της Πέμπτης κανονικές προπονήσεις, μετά την πρεμιέρα της το βράδυ της Τετάρτης), δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή κανονικού φιλικού στο διάστημα που απομένει.

Άλλωστε, τελικά κι ο Πέτρος Δημητρίου, με νεότερες σκέψεις, θέλει την ομάδα να έχει βγάλει κάποιες προπονήσεις ακόμα, πριν παίξει κανονικό φιλικό. Θα γίνουν πάντως νέες επαφές με τη Λάρισα, μήπως γίνει ένα δίτερμα, δυο ημιχρόνων των 30' την Τετάρτη (την Πέμπτη το μεσημέρι, μετά την πρωινή προπόνηση, επιστρέφει ο Πανηλειακός). Ήταν αυτές τις μέρες, στην ευρύτερη περιοχή Καρπενησίου (σε άλλα ξενοδοχεία), και οι Αστέρας Μαγούλας και Αιγάλεω, για περίπου εννέα μέρες κι αυτοί, αλλά φεύγουν Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα (και παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο).

Με Αστέρα Τρίπολης στις 7/9 στον Πύργο

Στο μεταξύ, για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στον Πύργο, κλείστηκε δυνατό και πολύ ενδιαφέρον φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Αφού η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας (μοναδικής εκπροσώπου στη μεγάλη κκατηγορία τα τελευταία χρόνια), κι ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης, με τους πολλούς και μεγάλους δεσμούς με τον Πύργο και τον Πανηλειακό, δέχτηκαν την πρόταση της διοίκησης του Πανηλειακού.

Με την Καλαμάτα στον Πύργο, για φιλικό, η ΕΠΣΗ επιμένει στη γνωστή διάταξη να μη γίνει άλλο ματς στις 4 Σεπτεμβριου, ημέρα του Σούπερ Καπ του Νομού (αυτό διαβίβασε ήδη και στη διοίκηση του Πανηλειακού) και πλέον ή αναζητείται άλλη ημερομηνία ή πάει προς ματαίωση (το πιθανότερο) αφού η μεσσηνιακή ομάδα έχει κλεισμένες τις επόμενες ημερομηνίες με άλλα φιλικά, όπως αναφέρθηκε * Γίνονται ήδη συζητήσεις για φιλικό και με Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, και Μεσσηνιακό. Καθώς επίσης αναμένεται οριστική απάντηση, αν έχουν ημερομηνίες κενές, από Απόλλωνα Αθηνών και Πανιώνιο.

Πόσοι ανεβαίνουν, πόσοι πέφτουν - Η ΕΠΑΕ την Τρίτη για το πρωτάθλημα

*** Στο μεταξύ, την Τρίτη (27/8) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Β' Εθνικής όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Τα θέματα που θα... πέσουν στο τραπέζι, αφορούν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας για αυτή τη σεζόν 2013-14, για τους ακριβείς όρους διεξαγωγής, αλλά και τον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης. Αναμένεται, με μεγάλο ενδιαφέρον, το τι ακριβώς θα ειπωθεί για τον καταρτισμό των ομίλων (όπως επίσης και για την ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος)...

Αυτό πάντως που τουλάχιστον ξεκαθάρισε, έστω γενικά, είναι ότι, όπως είχαμε αναφέρει από προηγούμενα ρεπορτάζ, τρεις συνολικά ομάδες (από τους δυο ομίλους της νέας Β' Εθνικής), θα ανέβουν στη ΣούπερΛίγκα, από το προσεχές πρωτάθλημα. Δηλαδή ο πρώτος κάθε ομίλου (Νοτίου και Βορείου), συν άλλη μια, για την οποία απομένει να γνωστοποιήσει η ΕΠΑΕ τον ακριβή τρόπο (π.χ. Πλέι - οφς στα οποία μπορεί να παίξουν, ο 2ος κι ο 3ος κάθε ομίλου). Κι αντίσοιχα, από τη ΣούπερΛίγκα, θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίοι.

Ενώ θα υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική, οι τρεις τελευταίοι ΚΑΘΕ ομίλου (σύνολο έξι ομάδες δηλαδή).

* Ενώ, τη σεζόν 2014-2015, θα ανέβουν μόνο δυο (και από τη ΣούπερΛίγκα τότε θα πέσουν τέσσερις), και θα πέσουν από τη Β' Εθνική στη Γ' Εθνική, περισσότερες ομάδες, έτσι ώστε να ξαναγίνει τη σεζόν 2015-2016, η μεν Β' Εθνική με έναν όμιλο των 18 ομάδων, η δε Σούπερλίγκα με 16 ομάδες (και πάλι, όπως ήταν δηλαδή μέχρι και πέρυσι)!!!

Δηλαδή, τα ...γνωστά "ράβε - ξήλωνε" του άμοιρου και ταλαίπωρου ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!!!

Στο οποίο δεν αλλάζει ποτέ τίποτα προς το καλύτερο, αλλά μόνο προς το χειρότερο!!!!!!!

Γίνεται Κ 19 η ομάδα Κ 17 (!)

Ενδεικτικό αυτού του ..."ράβε - ξήλωνε"και των συνεχών αλλαγών, κ.τ.λ., κι ότι τελικά, όπως γίνεται γνωστό, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της Football League, το πρωτάθλημα των μικρών στη Νέα Β' Εθνική, θα διεξαχθεί με ομάδες Κ19 (δηλαδή με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι).

Όπως έχουμε αναφέρει μέχρι και πέρυσι, ήταν Κ20, είπαν αρχικά φέτος ότι θα γίνει Κ17 (με γεννηθέντες το 1996 και το 1997), έκαναν όλες οι ομάδες, όπως κι ο Πανηλειακός ανάλογες προετοιμασίες (όπως τις πρόσφατες δοκιμές, μόνο αυτών των ηλικιών), και τώρα μαθεύεται αυτό...

* Το μόνο θετικό για τον Πανηλειακό, ότι θα μπορούν τουλάχιστον να παίζουν εκεί, και να μην μένουν ανενεργοί κι εκτός δράσης, οι παίκτες γεννηθέντες το 1994 και το 1995, που έχει πάρει στο ρόστερ σε πρόσφατες κινήσεις

Εισιτήρια διαρκείας και διαφημίσεις

Στον Πανηλειακό είναι αδιάκοπες οι προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή στελέχωση και λειτουργία της ομάδας, ενώ βέβαια οι ίδιες προσπάθειες γίνονται και για την εξεύρεση πόρων και χορηγιών, πολύ απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία κι ενίσχυση της ομάδας.

Είναι ένας τομέας, πολύ σημαντικός και πολύ απαραίτητος κι αυτός!

*** Έτσι λοιπόν, συνεχίζεται αυτές τις μέρες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες στον Πύργο της νέας περιόδου.

Στην τελική μορφή τους αυτά είναι τριών ειδών και έχουν αντίστοιχες τιμές:

Αυτό με 100 ευρώ (πολύ συμφέρον, στο οποίο βγαίνει το κάθε ματς περίπου επτάμιση μόνο ευρώ για πρωτάθλημα Β' Εθνικής, όταν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν ήδη πέντε ευρώ τιμή εισιτηρίου),

Κι ακόμα, με 150 ευρώ,

Καθώς και κάποια εισιτήρια διαρκείας VIP (στη Θύρα 4, "επισήμων") με 250 ευρώ.

*** Έχει επίσης ξεκινήσει και η διάθεση των χώρων στο Στάδιο Πύργου, για διαφημιστικές ταμπέλες, κ.τ.λ. σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να διαφημιστούν. Με τηνπροβολή φέτος να είναι πολύ μεγάλη, αλλά και πανελλήνια, λόγω του πρωταθλήματος Β' Εθνικής, αλλά και των πολλών τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να περνούν από τα γραφεία του Πανηλειακού (Κολοκοτρώνη 1, 4ος όροφος, Πύργος), ή να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου (26210 34649 και 26210 25749), όπου οι κ.κ. Αμπατζή και Μπακαλοπούλου βρίσκονται καθημερινά (από 10.00 πμ έως 3.00 μμ).

Όπως επίσης και να επικοινωνούν με τα μέλη της διοίκησης. Που άλλωστε καθημερινά κινούνται πολύ, και για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται και μεγαλύτερη καμπάνια, τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και για τον διαφημιστικό τομέα.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ