2013-08-23 21:30:08
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΕΪΡΟΣ ΕΝΟΨΕΙ... ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ!
Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν να να συνεχίσουν να.... γράφουν ιστορία και να κατακτήσουν το Διηπειρωτικό Κύπελλο κόντρα στη βραζιλιάνικη Πινέιρος, στα δύο παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 6 Οκτωβρίου στην πόλη Μπαρουέρι της περιφέρειας του Σάο Πάολο.

Την Πέμπτη (22/08) η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε εκδήλωση για τα συγκεκριμένα παιχνίδια κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης, όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Πινέιρος, Λουίς Εντουάρντο Ντούτρα, ο τεχνικός Κλαούντιο Μορτάρι, πολλοί παίκτες αλλά και ο γενικός γραμματέας της FIBA Ameircas, Αλμπέρτο Γκαρσία.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διοργάνωση και την περιμένουν ανυπόμονα, κάνοντας μάλιστα και εκτενή αφιερώματα στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως στο ρόστερ του Θρύλου υπάρχουν πέντε Αμερικανοί και πέντε διεθνείς στην Εθνική Ελλάδας, υπογραμμίζοντας το πόσο δυνατό σύνολο είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και πως τα τελευταία δυο χρόνια έχουν κατακτήσει ισάριθμες φορές την Ευρωλίγκα, δίνοντας έμφαση στο πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο προπονητής της ομάδας, ο πρόεδρος, αλλά και ένας από τους παίκτες της Πινέιρος, μίλησαν για τον παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το Διηπειρωτικό. Έχω πάρει μέρος σε αυτό στο παρελθόν, ενώ έχω αντιμετωπίσει και ομάδες από την Ευρώπη. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολα απέναντι στον Ολυμπιακό, που νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ωστόσο θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα παίξουμε σαν ίσος προς ίσο», είπε ο τεχνικός της Πινέιρος, Κλαούντιο Μορτάρι.

Ο παίκτης της βραζιλιάνικης ομάδας Σαμέλ, που αναδείχτηκε MVP στην περσινή διοργάνωση FIBA Americas League, τόνισε : «Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας δεν είναι τόσο δυνατή όσο ο Ολυμπιακός. Κανείς δεν γνωρίζει την Πινέιρος. Οι αντίπαλοί μας έχουν τρεις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Αλλά μέσα στο γήπεδο όλοι είναι ίσοι. Όλοι έχουν την ευκαιρία τους κι εμείς θα τα δώσουμε όλα».

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας που θα μετάσχει στους τελικούς του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Θα αντιπροσωπεύσουμε την Βραζιλία και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι' αυτό. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του κόσμου», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Πινέιρος, Λουίς Εντουάρντο Ντούτρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ