2013-08-23 17:46:06
Φωτογραφία για Πρωτοφανές συμβάν έκανε έξαλλο τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα! [video]
Κωμικοτραγική εικόνα παρουσίασε ανήμερα της απελευθέρωσης της πόλης η Δημοτική Αρχή Τρικάλων. Απίστευτο σκηνικό κατέγραψε σήμερα το πρωί το trikalanews.gr κατά την διάρκεια της τελετή κατάθεσης στεφάνων για την επετειακή εκδήλωση της απελευθέρωσης της πόλης των Τρικάλων από τον Τουρκικό ζυγό.

Ενώ όλα εξελίσσονταν ομαλά όταν έφτασε η σειρά να καταθέσει στεφάνι ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας τον περίμενε μια δυσάρεστη και πρωτοφανής έκπληξη.

Δεν υπήρχε στο σημείο το στεφάνι Αφού ο Δήμαρχος αναζητούσε , αμήχανα και χωρίς αποτέλεσμα το στεφάνι μπροστά από τα έκπληκτα μάτια των επισήμων και της στρατιωτικής μπάντας της ΣΜΥ , γύρισε και …άρχισε τα τηλέφωνα, εμφανώς εξοργισμένος καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει σε τι γκάφα είχε υποπέσει ο …συνεργάτης του.

Τελικά η τελετή έληξε χωρίς να καταθέσει ο κ. Λάππας το στεφάνι που βρισκόταν τοποθετημένο σε άλλον χώρο της πλατειάς … μοναχούλι του.

Χρέη …ντέντεκτιβ προσπαθώντας να συμμαζέψει τα …ασυμμάζευτα εκτέλεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Δημοσθένης Μάντζαρης όπου βρήκε το στεφάνι και αμίλητος το μάζεψε μην μπορώντας και αυτός να εξηγήσει το πρωτοφανές περιστατικό που πλήττει την εικόνα του Δημάρχου ανεπανόρθωτα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφυγε ο Ηλίας Μπαζίνας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Εφυγε" ο Ηλίας Μπαζίνας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ