2013-08-23 17:00:09
Φωτογραφία για Μια ενδεκάδα επιθέσεων κατά διαιτητών τα τελευταία τέσσερα χρόνια
Ουτε μία, ούτε δύο, αλλά έντεκα επιθέσεις μετρούν οι διαιτητές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκρήξεις, προπηλακισμοί συνθέτουν ένα μενού τρόμου… για τους ανθρώπους της διαιτησίας που τα τελευταία χρόνια έχουν ενταθεί. Την εντεκάδα συμπληρώνει η επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/8 το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Δ. Καλύβας, μετά το τέλος των τεστ των διαιτητών Γ' Εθνικής και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που έγιναν στη Φυλή. Το SoccerPlus θυμίζει τις περιπτώσεις από το 2009 και μετά που οι διαιτητές έπεσαν θύματα επίθεσης.

13/10/2009: Άγνωστοι καίνε τη μηχανή του βοηθού διαιτητή της Σούπερ Λίγκας, Αντ. Καρατζίκα.

16/11/2009: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε κατάστημα με ορθοπεδικά στο Βόλο. Λέγεται ότι οι δράστες είχαν ως στόχο κατάστημα με ορθοπεδικά, με το οποίο διατηρεί εργασιακή σχέση ο Γ. Δαλούκας, αλλά έκαναν λάθος.

10/12/2009: Δύο άγνωστοι εισβάλλουν στο κατάστημα ειδών ένδυσης, στο οποίο εργαζόταν ο διαιτητής της Super League και τώρα της Football League, Aπ. Αμπάρκιολης, και του επιτίθενται χτυπώντας τον με λοστό. Ο διαιτητής πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


3/3/2010: Άγνωστοι στράφηκαν κατά του διεθνούς διαιτητή, Δημήτρη Καλόπουλου, τοποθετώντας μια σακούλα με μπιτόνι, τέσσερα γκαζάκια και εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα ελαστικών που διατηρεί η οικογένειά του στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

14/3/2010: Ο βοηθός στον αγώνα Λεβαδειακός - Ξάνθη, Λ. Βασιλειάδης, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου μετέβη αμέσως μετά το συγκεκριμένο αγώνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να χτυπηθεί στο χέρι και να του σπάσουν δύο δάχτυλα.

22/3/2010: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το ταξιδιωτικό γραφείο του τότε υπευθύνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ και νυν μέλους της ΚΕΔ, Κύρου Βασάρα, στο Ν. Φάληρο, πετώντας εκρηκτικό μηχανισμό.

30/10/2010: Μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού τέσσερις άγνωστοι επιτίθενται και χτυπούν τον Κύρο Βασάρα μόλις αποβιβάστηκε από το ταξί που τον μετέφερε στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια. Ο Βασάρας ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι.

19/1/2011: Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου οι διαιτητές πέρασαν από τα αγωνιστικά τεστ. Όταν τελείωσαν και ενώ οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει, έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν δύο άτομα με σκουφάκια, που μπροστά στα μάτια δύο συναδέλφων του τον χτύπησαν με γροθιές και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσυκλέτα!

7/10/2011: Κατά την αποχώρησή από το Καραϊσκάκη όπου διεξήχθη ο αγώνας Ελλάδας – Κροατίας, άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά και χτύπησαν τον Κύρο Βασάρα, που εκείνη την περίοδο ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα.

23/2/2012: Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό στο αρτοποιείο που διατηρεί ο διεθνής διατητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, στην Καλαμάτα. Από την έκρηξη καταστρέφεται μεγάλο μέρος του καταστήματος. Όπως είπε ο παθών «ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ