2013-08-23 09:53:36
Φωτογραφία για «Έλιωσε» στη γυμναστική ο Alonso ενόψει Spa!
Προετοιμασία... υπεραθλητή πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες ο Fernando Alonso ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος από άποψη φυσικής κατάστασης στο Spa, ένα circuit απαιτητικό στο οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ.

Το πρόγραμμα του Ισπανού πιλότου της Ferrari περιελάμβανε ποδήλατο, τζόκινγκ, κολύμβηση, βάρη και δουλειά στον προσομοιωτή.

Συνολικά κάλυψε σχεδόν 1.400 χιλιόμετρα (1.397 για την ακρίβεια), τα οποία αναλύονται ως εξής: 1.280 χλμ με το ποδήλατο (σχεδόν 25 χλμ την ώρα), 96 χλμ κάνοντας τζόκινγκ (έκανε το χιλιόμετρο σε σχεδόν 5 λεπτά), 21 χλμ κολυμπώντας. Παράλληλα, πέρασε περισσότερες από 16 ώρες στο γυμναστήριο και 30 ώρες στον προσομοιωτή της Ferrari. Και όλα αυτά μέσα σε 20 ημέρες.

Το αν όλος αυτός ο κόπος θα τον δικαιώσει είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, καθώς η Ferrari θα πρέπει να του δώσει ένα μονοθέσιο ανταγωνιστικό, σαφώς καλύτερο από αυτό που είχε στην Ουγγαρία, ώστε να μπορέσει να κλείσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Sebastian Vettel, αλλά και από τον Kimi Raikkonen που έχει περάσει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ