2013-08-23 03:25:03
Φωτογραφία για Η Κοτιγιάρ παρακινεί τον Φασμπέντερ σε φόνο
Παρόλο που θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε την Νάταλι Πόρτμαν σε ένα τόσο... διαφορετικό για εκείνη, ενήλικο ρόλο, η επιλογή της Κοτιγιάρ για τον πιο απαιτητικό σεξπιρικό γυναικείο ρόλο είναι ακόμη καλύτερα νέα, ειδικά δεδομένης της συνεργασίας της με τον Μάικλ Φασμπέντερ, εξίσου περιζήτητου ηθοποιού για σκηνοθέτες και κοινό.

Η ιστορία, γνωστή: ο Μάκβεθ είναι ένας ικανότατος και γενναίος Σκωτσέζος στρατηγός που πληροφορείται για μια προφητεία ότι θα γίνει βασιλιάς της Σκωτίας. Η φιλοδοξία τον μολύνει και η δίψα του για εξουσία, μαζί με την επίμονη ενθάρρυνση της γυναίκας του, τον οδηγούν στο να δολοφονήσει τον βασιλιά και να διεκδικήσει το θρόνο για τον ίδιο. Σιγά-σιγά όμως οι τύψεις τον λυγίζουν ψυχολογικά και συνεχίζει να διαπράττει φόνους για να προστατέψει τον εαυτό του από τους ολοένα και περισσότερους εχθρούς του Οι παραγωγοί έχουν περιγράψει τη μεταφορά, που θα διαδραματίζεται στην Σκωτία του 11ου αιώνα, ως μια «πιστή νέα ερμηνεία τού πώς ο πόλεμος ήταν πραγματικά για τους πιο διάσημους και συγκλονιστικούς χαρακτήρες, μια ιστορία καταστρεπτικού πάθους και φιλοδοξίας».

Η σκηνοθεσία είναι του Τζάστιν Κουρζέλ, που σκηνοθέτησε το εξαιρετικό «Snowtown» το 2011, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ