2013-08-23 00:27:03
Φωτογραφία για Ο Ανελκά διέκοψε την προπόνηση και... σταμάτησε το ποδόσφαιρο
Με έναν... εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του ο Γάλλος, που μόλις είχε υπογράψει στην Γουέστ Μπρομ!

Στις αρχές Ιουλίου η Μπρόμιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Γάλλου, με τεράστια εμπειρία στην Premier League. Ο Ανελκά, με παρουσία στα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη αποτελούσε σημαντική προσθήκη στη γραμμή κρούσης και ήταν βασικός στην ήττα (0-1) της πρεμιέρας από την Σαουθάμπτον στο «Χόθορνς».

Στο 83' ο Στιβ Κλαρκ έκανε αλλαγή και σε εκείνο το σημείο κανένας οπαδός δεν θα μπορούσε φανταστεί ότι μόλις είδε για τελευταία φορά τον Ανελκά με τη φανέλα της ομάδας του.

Τις επόμενες μέρες όλα κυλούσαν φυσιολογικά και μάλιστα υπήρξαν δηλώσεις για το τι πρέπει να συμβεί για να πάρει η Γουέστ Μπρομ το καλύτερο δυνατό από διεθνή φορ. Ο Νικολά μάλλον ετοίμαζε τη... λύση.

Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ, το πρωί της Πέμπτης (22/08) βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, όμως αποχώρησε στη μέση, για να ανακοινώσει στους ανθρώπους του κλαμπ ότι πολύ απλά σταματάει το ποδόσφαιρο... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ