2013-08-22 20:01:05
Φωτογραφία για Φώτης Αλεξόπουλος: «Να είστε σίγουρος κ. Διοικητά του ΙΚΑ ότι πάλι θα Ταλαιπωρηθούμε»
Από το Γραφείο Τύπου

Με ενδιαφέρον παρακολούθησα την δημόσια τοποθέτηση του Διοικητή του ΙΚΑ Κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, για την...  Απογραφή των 4.000.000 Ασφαλισμένων του Οργανισμού..

Να αποκατασταθούν Οι Αδικίες δήλωσε, ο Κ. Διοικητής του ΙΚΑ..

Δεν θα ταλαιπωρηθούν οι ασφαλισμένοι κατά την διαδικασία απογραφής, είπε ο κ. Διοικητής ..

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές και Ίσως για αυτό δεν το πιστεύουμε κ. Διοικητά Συγχωρήστε μας , άλλα μια και μιλήσατε για Αδικίες , ας αναφέρουμε ότι ως αδικία μπορεί να χαρακτηριστεί , και το γεγονός ότι:Eνας ασφαλισμένος στο ΙΚΑ ,που από το 1993 μέχρι σήμερα ,δεν έχει κάνει χρήση των παροχών Υγείας και Υπηρεσιών του , συνεχίζει να ταλαιπωρείται για μια απλή εξέταση, για ένα απλό Ραντεβού ?

Μήπως επιτέλους πρέπει να γίνει πραγματικότητα η Κάρτα Υγείας του Πολίτη?

Αδικία μπορεί να χαρακτηριστεί κ Διοικητά και το Παράδειγμα : ότι ένας ασφαλισμένος του Ο.Α.Ε.Ε (Πρώην ΤΕΒΕ), ουδέποτε , έχει κάνει χρήση του Δικαιώματος του για παροχή Υπηρεσιών ,άλλα σήμερα Διώκεται ποινικά και απειλείται με φυλάκιση για ένα χρέος των 3.200 ευρώ .. …Λόγο Κρίσης και όχι ασυνέπειας !


Μήπως αυτός ο ασφαλισμένος θα μπορούσε να έχει, έκπτωση στην καταβολή της Διμηνιαίας Καταβολής στον Ο.Α.Ε.Ε?

Αδικία ,δεν είναι να μην υπάρχει «διαχωριστική Γραμμή» σε αυτούς….. «που όπως λέει χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης « (Πάνε για “ψύλλου πήδημα” στον Γιατρό) …..και σε αυτούς, που δεν έχουν κάνει χρήση των Παροχών επί μια εικοσαετία ούτε μια φορά?

Αδικία δεν είναι κ. Διοικητά , να «πληρώνει» το «μάρμαρο» , πάντα ο Ασφαλισμένος και τα Προστατευόμενα μέλη του , όταν διαπιστώνει ότι η εταιρεία, που εργάζεται χρόνια Τώρα , δεν του κόλλησε ούτε ένα ένσημο?

Δεν νομίζετε ότι ήρθε η Ώρα, για να προστατεύουν οι εργαζόμενοι και τα έσοδα των Ασφαλιστικών Ταμείων , να δημιουργηθεί επιτέλους η ηλεκτρονική (AS.FO) Καρτέλα των Επιχειρήσεων ? Ποιος Έφυγε, ποιος προσλήφθηκε, αν καταβλήθηκαν οι συνδρομές στα ασφαλιστικά Ταμεία , το Φ.Π.Α κ.λ.π …

Είναι δυνατόν κ. Διοικητά, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, Εταιρεία ,που χρωσταει τα ¨μαλλιά της Κεφαλής της»?

Πάντα μένει «απέξω» ο Σωστός και ο Τυπικός Επιχειρηματίας ..

Ξέρετε κ Διοικητά ,ταπεινή μου γνώμη είναι ότι, ποτέ το Πολιτικό μας σύστημα δεν ήθελε την ηλεκτρονική καταχώρηση ..

Οι λόγοι είναι οι γνωστοί : Προκειμένου να μπορεί να παρεμβαίνει εκεί όπου Ήθελε και ότι ώρα ήθελε …

Αν και έγιναν προσπάθειες από πολλά συναρμόδια υπουργεία για Ηλεκτρονικές καταχωρήσεις ,πάντα το Πρόβλημα ήταν να μπορεί να υπάρχει ένα “κενό”, ώστε να μπορεί να παρεμβαίνει ο Πολιτικός για το Καθιερωμένο “εκλογικό ρουσφέτι” …

Αυτός ήταν ο Κύριος λόγος που δεν δούλεψε ποτέ ένα οργανωμένο Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των Δημοσίων Αρχείων των Δ. οργανισμών στην Χώρα μας ….Και φυσικά το Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ως «Παλιός Κοινοβουλευτικός» …

Όσο λοιπόν, δεν θα υπάρχει ρήξη με το Πολιτικό Κατεστημένο , να είστε σίγουρος ότι η Αδικία θα εξακολουθεί να Υφίσταται .

Είμαι σίγουρος λοιπόν , για μια ακόμη φορά , ότι θα ταλαιπωρηθούν οι ασφαλισμένοι και θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα , με ουρές , σπρωξίματα κ.λπ , που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα Γκισέ του ΙΚΑ τα τελευταία χρόνια..

Μετά Τιμής

Φώτης Αλεξόπουλος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ