2013-08-22 16:11:12
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει δολοφονική συμπεριφορά οδηγού
Ο οδηγός του υπ΄αριθμ. 809 (παμπριζ) και... αρ. κυκλοφορίας ΖΚΖ 9809 λεωφορείου φέρθηκε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ προς πεζό γέροντα ηλικίας περίπου 80 ετών.

Το ΣΥΜΒΑΝ : Ακριβώς μετά από την αναχώρηση του λεωφ. από την αφετηρία (2-3 μέτρα) Μενάνδρου, του κάνει νόημα ο υπόψη παππούς για να σταματήσει να επιβιβαστεί, ο οδηγός του λέει "σήκω φύγε από εκεί" και συνέχιζε να στρίβει το λεωφορείο προς το μέρος του παππού. Ο παππούς φωνάζει να σταματήσει , ο οδηγός τον δι@ολοστέλνει και συνεχίζει ο αλήtης να στρίβει ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΣ τον παππού στη μέση του λεωφορείου και στο πεζοδρόμιο. ΟΛΟΙ οι επιβάτες του φωνάζαμε να σταματήσει γιατί θα σκοτώσει τον παππού ...αυτός τίποτα συνέχιζε να τον βάλει κάτω από τις ρόδες ...ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ και συνέχιζε. Όταν άρχισαν να φωνάζουν ΟΛΟΙ και απέξω από το λεωφ. ΜΕΝΑΔΡΟΥ - ΖΗΝΩΝΟΣ τότε σταμάτησε το λεωφ. και ο παππούς τη γλύτωσε... και αφου συνέχιζε να τον δι@ολοστέλνει του είπε να μαζέψει τη βαλίτσα του κάτω από το λεωφ. και μετά έφυγε.

Εγώ ήμουν επιβάτης, αν δεν είχε γίνει το περιστατικό με το τρόλεϊ θα τον ... αλλά φοβήθηκα μήπως τον λιντσάρουν ΟΛΟΙ και μέσα και έξω από το λεωφορείο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον ΟΑΣΑ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ