2012-04-08 12:55:58
Φωτογραφία για Δεν… σταματάει τη μάχη ο Δημητρέλος
Η μάχη του Ανδρέα Δημητρέλου για τη λύτρωση της ΑΕΚ, καλά κρατεί, με τον πρόεδρο της Ένωσης να αναμένεται από Μεγάλη Δευτέρα να βρίσκεται και πάλι στην Εφορία. Αυτό, επειδή ο πρόεδρος του συλλόγου, θα προσπαθήσει να πετύχει μία νέα ρύθμιση για την ΠΑΕ, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι δύσκολο η Ένωση να καταβάλει 1.250.000 Ευρώ που οφείλει.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Δημητρέλος, θα κονταροχτυπηθεί και πάλι με τους Εφοριακούς, προκειμένου να μην χάσει η ΑΕΚ τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της υπαγωγής της στο άρθρο 44, κάτι που ουσιαστικά θα έβαζε τέλος στις ελπίδες του συλλόγου για ανάκαμψη. Παράλληλα, ο Δημητρέλος ψάχνει ένα ποσό ύψους 200.000 Ευρώ, προκειμένου να καλύψει μέχρι τη Μ. Τετάρτη τις πρώτες δόσεις των διακανονισμών, δίνοντας έτσι καλή εικόνα στην UEFA.

Αυτό βέβαια, θα είναι μόνο η αρχή, καθώς η ΑΕΚ θα χρειαστεί τον Ιούνιο, άλλα 3.5 εκατομμύρια Ευρώ, για να αποκτήσει οριστικά την άδεια για τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτή τη μάχη, ο Δημητρέλος θα έχει και τη συμπαράσταση του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ