2013-08-21 22:44:04
Φωτογραφία για Γέμισε το κέντρο με επαίτες!
Τραγική η εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο του Ηρακλείου, με τον αριθμό των επισκεπτών να συναγωνίζεται εκείνον των επαιτών - Πουθενά αστυνομία Ανύπαρκτη η Δημοτική Αστυνομία, για την ΕΛΑΣ ούτε λόγος, ήρθαν και τα κρουαζιερόπλοια, και το κέντρο του Ηρακλείου έσφυζε από νωρίς το πρωί από ζωή, επισκέπτες και εκατοντάδες επαίτες!

Η σημερινή κατάσταση χαρακτηρίστηκε πραγματικά πρωτόγνωρη, καθώς δεκάδες παιδάκια, πολιορκούσαν τουρίστες και ντόπιους για λίγα ευρώ ή ένα κέρασμα ή λίγο φαγητό.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που περιγράφει αναγνώστης του cretalive, ότι δηλαδή ήταν σαν ένα φορτηγό να ...ξεφόρτωσε τα παιδιά στο κέντρο της πόλης και να τα ξαμόλυσε, προς αναζήτηση μεροκάματου.

Και εκτός από τα παιδιά και οι ενήλικοι επάιτες, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπαθούσαν να πάρουν το δικό τους "μερίδιο".

Οι τουρίστες παρακολουθούσαν με αμηχανία, ενώ και οι Ηρακλειώτες έμεναν με το στόμα ανοιχτό, μπροστά στην εικόνα της πόλης σήμερα, που θύμιζε «ξέφραγο αμπέλι», με παντελή την απουσία αστυνόμευσης, ενός υποτυπώδους ελέγχου, σε ένα πό τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Ελλάδας!
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ