2013-08-21 19:15:56
Φωτογραφία για ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η FIFPro!
Το παγκόσμιο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών προτρέπει τα μέλη του να μην μεταγράφονται σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία!

Μια ανακοίνωση που μόνο να βλάψει μπορεί το ελληνικό, το κυπριακό, καθώς και το τουρκικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η FIFPro. Το παγκόσμιο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών προέτρεψε τα μέλη της να είναι προσεχτικά, όταν είναι να υπογράψουν σε ομάδες των τριών αυτών χωρών.

Η FIFPro στάθηκε στις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν όσοι παίκτες έρχονται στη χώρα μας, στη Μεγαλόνησο ή στη γειτονική Τουρκία, καθώς ανέφερε στην εν λόγω ανακοίνωση που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ότι δεν καταβάλλονται οι μισθοί και οι αθλητές αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μάλιστα, σε αυτή υπάρχει και δήλωση του αντίστοιχου ολλανδικού συνδέσμου, που τους συμβουλεύει να μην υπογράφουν σε τέτοιους συλλόγους.

«Συμβουλεύουμε όλους τους ποδοσφαιριστές να μην μεταγράφονται σε Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο. Πολύ απλά μην το κάνετε. Το 50% των ποδοσφαιριστών που υπογράφουν στις συγκεκριμένες χώρες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις πληρωμές τους!».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFPro

Η FIFPro ζητά από τα μέλη της να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν έχουν να κάνουν με ομάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία ομάδες των οποίων έχουν δείξει κακές συμπεριφορές.

Η Κύπρος είναι εδώ και χρόνια πρώτη χώρα στις καταγγελίες συμβάσεων ποδοσφαιριστών στη FIFA ενώ η Ελλάδα και η Τουρκία μάχονται για τη δεύτερη θέση.

Οι αριθμός των οικονομικών διαφορών στις τρεις χώρες αυξάνονται με εξαίρεση τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Η FIFPro έχει διαπιστώσει ότι οι περισσότερες ομάδες δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν μήνες για να πληρωθούν ενώ πολύ συχνά οι μισθοί δεν καταβάλλονται και οι αθλητές αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, στα οποία δεν πληρώνονται το ενοίκιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ