2013-08-21 13:08:04
Φωτογραφία για ΛΑΟΣ: Παραιτηθείτε όλοι, για τη ΛΑΡΚΟ
Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ξεκάθαρος. Επαναλαμβάνεται η ίδια φαρσοκωμωδία που παίχτηκε με το Πανεπιστήμια Στερεάς Ελλάδος. Τώρα που όλα τελείωσαν με την ΛΑΡΚΟ όλοι ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ . . . . . . Ψεύτες και υποκριτές.

Τώρα κύριοι βουλευτές και κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κύριοι συνδικαλιστές είναι πολύ αργά. Τόσα χρόνια τι κάνατε; Τόσα χρόνια που ήσασταν;

Αλλά ακόμη και τώρα κοροϊδεύεται τον κόσμο. Να αντισταθούμε, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους, να γίνει κοινοβουλευτική παρέμβαση, να κατατεθεί τροπολογία στην βουλή, να συνεχισθεί ο αγώνας, να γίνουν πορείες και άλλα τέτοια ακούγονται.

Ε και;

Ας πούμε ότι έγιναν όλα αυτά, θα αλλάξει τίποτα ;

Βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστές πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ( αυτή η κυβέρνηση ) θα αλλάξει πολιτική και δεν θα ξεπουλήσει την ΛΑΡΚΟ; Ή το πιστεύουν οπότε θα πρέπει να είναι επιεικώς αγαθοί ή ξέρουν, καταλαβαίνουν τι γίνεται και κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό για προσωπικά ή/και κομματικά οφέλη.


Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει επανειλημμένα κάνει ξεκάθαρο προς τον Ελληνικό λαό ότι για να αλλάξει η πολιτική της χώρας σε όλους τους τομείς (και στον οικονομικό) ένας τρόπος υπάρχει, ένας και μοναδικός : Να αλλάξει η κυβέρνηση .

Παραιτηθείτε κύριοι βουλευτές, παραιτηθείτε κύριοι αυτοδιοικιτικοί. Παραιτηθείτε ομαδικά , μαζικά για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός.

Δεν παραιτήστε ; Είστε ψεύτες και υποκριτές, συνένοχοι της κυβέρνησης, των τροϊκανών , του κατεστημένου.

Ν. Ε. Φθιώτιδος
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ