2013-08-21 07:05:37
Φωτογραφία για ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Πανικό προκάλεσαν οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν σήμερα σε ένα δημοτικό σχολείο στην Τζόρτζια, μολονότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και ο δράστης συνελήφθη πολύ γρήγορα από αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως στην περιοχή.

"Δεν υπάρχουν τραυματίες, ο ύποπτος έχει συλληφθεί", δήλωσε η Μέκα Πάρις, η εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Ντεκάλμπ. Λίγη ώρα νωρίτερα η αστυνομία είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από άτομο που βρισκόταν μέσα στο σχολείο, στα προάστια της Ατλάντας, και ανέφερε ότι ακούγονταν πυροβολισμοί.

Μέσα στον πανικό, οι δάσκαλοι φρόντισαν να απομακρύνουν τους μικρούς μαθητές και οι αστυνομικοί μπήκαν στο σχολείο όπου βρήκαν και συνέλαβαν έναν 25χρονο. Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ ενός γειτονικού σουπερμάρκετ απ' όπου τα παρέλαβαν οι γονείς τους.

Την ώρα που τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν την είδηση, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έστελνε στο λογαριασμό του στο Twitter μηνύματα με τα οποίο υπογράμμιζε ότι είναι ανάγκη να γίνει πιο αυστηρή η νομοθεσία για τον έλεγχο των όπλων στις ΗΠΑ.

 ''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ