2013-08-21 00:03:05
Φωτογραφία για «Εχω βαρεθεί τις ταινίες δράσης»
Βαριεστημένος παραδέχεται ότι είναι ο Μπρους Γουίλις από τις ταινίες δράσης στις οποίες συμμετέχει.

Το λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ισπανικό περιοδικό «XLS» που μεταφράστηκε στα αγγλικά και κάνει τον γύρο του ίντερνετ για να προστεθεί η δήλωσή του σε μια σειρά αρνητικών δημοσιευμάτων γύρω από το όνομά του.

Λίγους μήνες αφότου εμφανίστηκε απρόθυμος να δίνει σχεδόν μονολεκτικές συνεντεύξεις για την προώθηση του τελευταίου «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» και λίγες μέρες αφότου ο Σιλβέστερ Σταλόνε τον αντικατέστησε στην περιπέτεια «Αναλώσιμοι 3» με τον Χάρισον Φορντ, χαρακτηρίζοντάς τον «άπληστο και τεμπέλη», τα όσα παραδέχεται πείθουν και τις πέτρες:

«Οι εκρήξεις είναι το πιο βαρετό μέρος της δουλειάς μου. Οταν έχεις δει αρκετές βολίδες, παύουν να είναι και συναρπαστικές. Ξέρω ότι ένα κομμάτι του κοινού μου διασκεδάζει με τις εκρήξεις, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, το βαριέμαι τώρα», εξήγησε.

«Είμαι πολύ ξεκάθαρος σχετικά με το ποιος είμαι. Δουλεύω για όλα τα είδη ταινιών, αλλά οι περιπέτειες είναι αυτές που παράγουν τα μεγαλύτερα έσοδα», πρόσθεσε. «Μου αρέσει να κερδίζω πολλά λεφτά απ' αυτές, αλλά κάνω τα πάντα: μικρές παραγωγές, υπερπαραγωγές, μεσαίου μεγέθους, ακόμη και επιστημονικής φαντασίας». Παρ' όλα αυτά, ο Γουίλις τόνισε πως δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που περνάει τη μέρα του μετρώντας... χαρτονομίσματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ