2012-04-08 11:14:41
Φωτογραφία για Διαμαντοπούλου με ΠΝΟ για να ανασταλεί η απεργία
Εαν εξαιρέσει κανείς το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ που έχουν στρατηγική έντασης και επεισοδίων - γι αυτό με τον "κομματικό στρατό τους" ΔΕΝ άφησαν ΚΑΝ να γίνει η ψηφοφορία για την αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ - ΟΛΑ τα άλλα ναυτεργατικά σωματεία έχουν αποφασίσει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της απεργίας γιατί πολύ απλά έχουν συμφωνήσει ΣΕ ΟΛΑ με την κυβέρνηση. Η τρομοκρατία του ΚΚΕ (με τον ΣΥΡΙΖΑ δεκανίκι), που θέλει φασαρία στα λιμάνια, ΜΑΤ κ.α. για να αρχίσει ΕΤΣΙ η προεκλογική περίοδος, εαν τελικά ανακοινωθούν εκλογές την Τετάρτη απο τον Λ.Παπαδήμο, προφανώς και δεν αφορά κανέναν άλλο, πλην του κομματικού στρατού ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι σήμερα το απόγευμα η Α.Διαμαντοπούλου θα έχει νέα συνάντηση τον Πειραιά με την ΠΝΟ ώστε να απαλειφθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες για την συμφωνία που έχει επιτευχθεί και να λυθεί η απεργία, ώστε τα καράβια να φύγουν κανονικά την Τρίτη.

Τη Δευτέρα, η ΠΝΟ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για τον Οίκο Ναύτου.


Εξάλλου, έκκληση στους συνδικαλιστές της ΠΝΟ να προσέλθουν ξανά στο τραπέζι του διαλόγου, απηύθυνε το μεσημέρι εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι «οι ακτοπλοϊκές γραμμές πρέπει να μείνουν ανοιχτές». Υπογράμμισε ότι «μια απεργία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τη νησιωτική Ελλάδα και τον τουρισμό».

Η απεργία - εαν γίνει - περιλαμβάνει τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και από ώρα 00.01 μετά τα μεσάνυχτα και λήξη τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00.

Εμπορικοί φορείς κάνουν λόγο για καταστροφή στην τουριστική κίνηση των νησιών, αν τελικά πραγματοποιηθεί η απεργία, ενώ οι ακτοπλοϊκές εταιρείες δέχονται συνεχώς ακυρώσεις και μεταθέσεις εισιτηρίων για άλλες ημέρες.

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η απόφαση της ΠΝΟ αποτελεί «μνημείο αναλγησίας», ενώ την καλεί να αναλογιστεί το εργασιακό μέλλον των ίδιων των ναυτικών. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η απόφαση για Λέτο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απόφαση για Λέτο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ