2013-08-20 14:25:09
Φωτογραφία για Κωνσταντινόπουλος: «Η τρόικα θα φέρει την ευθύνη για πολιτική αστάθεια»
Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠαΣοΚ στον ΒΗΜΑ 99,5

«Οι τροικανοί θα είναι υπεύθυνοι για πολιτική αστάθεια στη χώρα, αν συνεχίζουν να πιέζουν για πράγματα που δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή, όπως είναι το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ , Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα της άρσης του παγώματος των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

 Άφησε επίσης αιχμές για υπουργούς, που, όπως είπε, κάνουν διαρροές για σχετικές ρυθμίσεις, χωρίς να ενημερώνουν τις αρμόδιες ομάδες της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στον κόσμο.

Ο Δ. Κωνσταντινόπουλος στον ΒΗΜΑ 99,5

Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε:

«Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν οι αρμόδιοι επιλέγουν τα κριτήρια να τα δώσουν στη δημοσιότητα μέσω διαρροών και όχι σε αυτές τις κοινοβουλευτικές ομάδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση. (Να πω) σε αυτούς που κάνουν τις διαρροές ότι αν θέλουν να είναι σύγχρονοι πολιτικοί, αν πιστεύουν στο κοινό καλό και θέλουν να είναι δημοκράτες, όλα αυτά να συζητηθούν εντός των κοινοβουλευτικών ομάδων και όχι στις εφημερίδες και στις διαρροές.


 Όλη αυτή η συζήτηση, δημιουργεί ανασφάλεια. Και λέω ότι, εκτός από τους τροικανούς, οι οποίοι έχουν την ευθύνη αν συνεχίσουν να πιέζουν, για την πολιτική αστάθεια στη χώρα, φοβάμαι πολύ ότι θα την έχουν και κάποιοι «αρμόδιοι».

 Οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες και οι πολίτες και το πολιτικό σύστημα, και αν πιέσουν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια. Αυτό είναι καθαρό και συγκεκριμένο. Από την άλλη όμως, δεν μπορεί αυτοί οι αρμόδιοι δήθεν, να ρίχνουν λάδι στη φωτιά».  
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ