2013-08-19 22:56:27
Φωτογραφία για Εξευτελιστικές εικόνες στην πλατεία του Θησείου μας αναφέρει αναγνώστης
Εδώ και κάμποσο καιρό, θα 'ναι πάνω από μήνας, η πλατεία του Θησείου και ο πεζόδρομος που οδηγεί στον Κεραμεικό... έχουν μετατραπεί σε στέκια παράνομης πώλησης πάσης φύσεως αντικειμένων από λαθρομετανάστες που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν κάνοντας ό,τι άλλο χυδαίο μπορεί να φανταστεί κανείς μεταξύ τους. Η πλατεία βρωμάει από χιλιόμετρο και είναι γεμάτη με χαρτιά, αποτσίγαρα, άδεια κουτάκια αναψυκτικών και σύριγγες. Το γκαζόν γύρω από την πλατεία βρωμάει από...τις "ανάγκες" των λαθρομεταναστών-παράνομων πωλητών που δεν βρίσκουν το λόγο να πάνε σε κανονική τουαλέτα.

Η πλατεία πλέον είναι ακατάλληλη για χρήση. Όχι μόνο για λόγους υγιεινής αλλά και απλά επειδή δεν υπάρχει χώρος ούτε να κάτσεις, ούτε και να περπατίσεις! Η άλλοτε ήσυχη και καθαρή πλατεία του Θησείου αποτελεί πλέον καταφύγιο ανθρώπων που δεν σέβονται τίποτα και μολύνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Όλα αυτά άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία. Η Ελληνική αστυνομία πατάει σπάνια στο Θησείο και μόνο έπειτα από καταγγελίες οπότε η νύχτα είναι ελεύθερη για τα παραπάνω φαινόμενα.


Εντωμεταξύ εντελώς συμπτωματικά, το εν λόγω διάστημα έχουν χτυπήσει κόκκινο τα κρούσματα σπασμένων τζαμιών σε όλο το μήκος της Ασωμάτων. Δεν υπάρχει μέρα (μάλλον νύχτα) που να μην βρει κάποιος άτυχος σπασμένο το τζάμι του και ανοιγμένο το ντουλαπάκι του. Η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά το φαινόμενο αλλά δεν κάνει τίποτα, προφανώς γιατί δεν θέλει επί της ουσίας να συμμορφωθεί με την οδηγία που την θέλει αντικαταστάτρια της δημοτικής αστυνομίας. Δυστυχώς η κατάσταση στο Θησείο θα χειροτερέψει πολύ εφόσον διάθεση/απόφαση για παραπάνω αστυνόμευση δεν υπάρχει. Πρέπει κάτι να γίνει. Τι όμως;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ