2013-08-19 20:15:22
Φωτογραφία για ΕΟΡΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Παρουσία πολιτικών και πολιτειακών αρχών , ο Ανώτερος Στρατιωτικός Διοικητής της Φρουράς Φαρσάλων και Διοικητής της 61 ΜΕ , Σχης (ΠΖ) Χρήστος Ράμμος παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου 2013, της θεομητορικής εορτής των Χριστιανικών εκκλησιών, της κοιμήσεως της Θεοτόκου , την γιορτή της Παναγίας. Για την ομώνυμη  πόλη των Φαρσάλων η 15η  Αυγ είναι ιστορική μέρα διότι εορτάζεται και η Απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Το πρόγραμμα εορτασμού περιελάμβανε την παραμονή 14 Αυγούστου 2013, Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και περιφορά του επιταφίου της Παναγιάς στην πόλη των Φαρσάλων.

Την 15 Αυγούστου 2013 ημέρα εορτασμού της κοιμήσεως της  Θεοτόκου  περιελάμβανε τέλεση όρθρου και πανηγυρική θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Αμέσως μετά το τέλος της δοξολογίας, εορτάστηκε η Απελευθέρωση της πόλης , με εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και με κατάθεση στεφάνων από πολιτειακούς παράγοντες και από τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή  Φρουράς Φαρσάλων και Δκτη της 61 ΜΕ Σχη (ΠΖ) Χρήστο Ράμμο.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ