2013-08-18 16:47:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Τα Αρχαιολογικά Μουσεία Πατρών και Αιγίου γιορτάζουν την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου, και θα είναι ανοικτά για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, από τις 8.00 έως τις 12.30 το βράδυ.

Οσοι θελήσουν να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών το βράδυ της πιο μαγευτικής Πανσελήνου του χρόνου, αυτής του Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στον αύλειο χώρο του μια «Φεγγαρόλουστη βραδιά σε ρυθμούς swing jazz», με το μουσικό σχήμα «night and day», στις 21.30, επίσης με ελεύθερη είσοδο.

Οι «night and day σχηματίστηκαν το 2009 στην Πάτρα από τους κιθαρίστες Διονύση Κανάκη και Γιώργο Φιλιππόπουλο. Αρχικά παρουσίασαν τη δουλειά τους ως «guitar». Τον Σεπτέμβριο του 2011 άλλαξε η σύσταση του σχήματος, λόγω υποχρεώσεων, και ήρθε ο Ευγένιος Σκίτσας στην κιθάρα και ο Νίκος Μαυρίδης στο βιολί και τον Απρίλιο του 2012 ο Χρήστος Καλκάνης στο κλαρινέτο και στα φωνητικά η Ελένη Ακρίδα. Σήμερα, οι «night and day» συνεχίζουν να παίζουν manouche jazz, τον ήχο που ακουγόταν στη Γαλλία τη δεκαετία του '30, και swing.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ