2013-08-17 22:00:27
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ο Μρντάκοβιτς τιμώρησε τον Πλατανιά (Πλατανιάς-Βέροια 2-2)
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με 2-0, είδε την Βέροια να μένει με δέκα παίκτες στο 76΄(Αποστολόπουλος) αλλά πήρε μόνο έναν βαθμό καθώς ο Μρντάκοβιτς με δύο γκολ (62΄,85΄) υπέγραψε την ισοπαλία με 2-2.

Στο κατάμεστο γήπεδο των Περιβολίων ο Πλατανιάς μπήκε κάπως μουδιασμένα στο ματς αλλά μετά το 25λεπτο κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να προηγηθεί με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Τζημογιάννη στο 28΄. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γουνδουλάκη να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πλατανιά στο 41ο λεπτό.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η Βέροια άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το 55΄ και αφού απείλησε με τον Μρντάκοβιτς στο 59΄κατάφερε να μειώσει με τον ίδιο παίκτη στο 62΄μετά από σέντρα του Καλτσά.

Η Βέροια είχε ισορροπήσει το ματς όταν στο 76΄ο Αποστολόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν επηρέασε την “βασίλισσα του βορρά” που κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και πάλι με τον Μρντάκοβιτς να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 85ο λεπτό.


Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Σέρα Ρούμπιο, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Στόλερ (65’ Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Βέροια (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Τραπ, Βεργώνης (60’ Παυλίδης), Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν (57’ Καλτσάς), Σετεμέντες, Σεγκούντο (68’ Μάνος), Μοχάμεντ, Μρντάγκοβιτς

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ