2013-08-17 20:29:05
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Ο Αντρέα Τρινκιέρι προτίμησε να αφήσει εκτός 12άδας στο φιλικό με το Κολλέγιο Φλόριντα Στέιτ τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τους τραυματίες Μπουρούση, Καϊμακόγλου και Κατσίβελη δίνοντας χώρο στο… νέο αίμα.

Εκτός δωδεκάδας στο πρώτο φιλικό επί κρητικού εδάφους κόντρα στο Κολλέγιο Φλόρντα Στέιτ άφησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Καϊμακόγλου, Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελε να επιβαρύνει τους συγκεκριμένους παίκτες στο συγκεκριμένο φιλικό (Μπουρούσης, Κατσίβελης, Καϊμακόγλου προέρχονται από τραυματισμό, ο Περπέρογλου ταξίδεψε σήμερα στο Ηράκλειο και ο Σπανούλης προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση), ενώ παράλληλα έδωσε θέση στα… νιάτα συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς αλλά και τον πρωτάρη Λευτέρη Μποχωρίδη.

Συγκεκριμένα οι δώδεκα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι: Βασιλειάδης, Ζήσης, Φώτσης, Παπανικολάου, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας, Μπράμος, Πρίντεζης, Σλούκας, Καββαδάς, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ