2013-08-17 02:28:06
Φωτογραφία για Ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες!
Σύμφωνα με πηγές του «Sky Sports» ο Ουρουγουανός αποφάσισε να απολογηθεί στον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, όπως του είχε ζητήσει ο Μπρένταν Ρότζερς... και επέστρεψε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο 26χρονος είχε μπει στον «πάγο» μετά την απόφασή του να πιέσει για τη μεταγραφή του, παραχωρώντας δηλώσεις με τις οποίες έκανε ευθεία επίθεση στον σύλλογο, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Αν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, λόγω της τιμωρίας τον δέκα αγωνιστικών για το δάγκωμα στο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς σε παιχνίδι των «κόκκινων» κόντρα στην Τσέλσι, έπιασε και πάλι δουλειά στο «Μέλγουντ».

Στη συνέχεια, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από άλλες πηγές και απ' ό,τι φαίνεται το πρώτο βήμα για πλήρη ανατροπή της κατάστασης, έγινε.

«Ο Σουάρες ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του για τη γενικότερη συμπεριφορά του και άρχισε και πάλι τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Πριν μια εβδομάδα ο Μπρένταν Ρότζερς είχε πει ότι θα χρειαστεί την απολογία του παίκτη, μετά τα όσα έκανε για να πιέσει τη μεταγραφή του. Απ’ ό,τι φαίνεται, η απολογία ήρθε. Καλά νέα για τη Λίβερπουλ. Όλα φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν και ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα» μετέφερε ο ρεπόρτερ του βρετανικού Μέσου, Βίνι Ο’Κόνορ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ