2013-08-16 20:24:06
Φωτογραφία για ΤΟ CAS ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ PLAY OFFS ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του πως οι Ουκρανοί αποβάλλονται από την Ευρώπη και εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Σάλκε.

Αναλυτικά:

«Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) εξέτασε την επείγουσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε από την Μέταλιστ κατά της απόφασης που έλαβε το όργανο Εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου 2013. Μια απόφαση που ανέφερε πως η Μέταλιστ αποκλείεται από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/2014. Η Μέταλιστ αντικαταστάθηκε από τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ημέρα που έλαβε την απόφαση της UEFA, ο σύλλογος κατέθεσε επείγουσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο CAS, ζητώντας την αναστολή της προσβαλλόμενης απόφασης και την επιστροφή της στις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/2014.

Στις 15 Αυγούστου 2013, η UEFA και ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν γραπτές παρατηρήσεις σε απάντηση του αιτήματος του συλλόγου για προσωρινά μέτρα. Αφού εξέτασε τους ισχυρισμούς των διαδίκων, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εφετείου αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα της Μέταλιστ. Κατά συνέπεια, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι η Μέταλιστ αποκλείεται από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/2014».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η προπόνηση της Παρασκευής...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η προπόνηση της Παρασκευής...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ