2013-08-16 15:15:10
Φωτογραφία για «Κουνάει το σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ
Ο δικέφαλος σύμφωνα με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, παίζει οριστικά στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως το CAS απέρριψε το αίτημα της αναστολής τιμωρίας της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει οριστικά τη θέση της αποκλεισμένης από τα Κύπελλα Ευρώπης Μέταλιστ στα πλέι-οφ του Champions League

 Στο δρόμο της ομάδας της  Θεσσαλονίκης  θα βρεθεί η Γερμανική Σάλκε,  με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η Μακάμπι - με την οποία είχε κληρωθεί να παίξει στα πλέι-οφ του Europa League - θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει το πρώτο αγώνα με τη Σάλκε στις 21 Αυγούστου στην Γερμανία  και τον επαναληπτικό  κεκλεισμένων των θυρών,  ενω με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλίζει 2,4 εκατομμύρια ευρώ απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ