2013-08-16 11:05:55
Φωτογραφία για Ένα γράμμα στο κενό από αναγνώστη
Θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με τη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν χώρα. Μπορεί η γνώμη μου να περιστρέφεται λίγο γύρο από την σφαίρα της συνωμοσίας αλλά ανεχτείτε για λίγες γραμμές την σκέψη μου.

Το 1981 όταν και επίσημα μπήκαμε στην μεταπολίτευση με την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου ο λαός μας δεν είχε την καταναλωτική μανία που μας διακατέχει σήμερα και κύριος γιατί δεν είχε τα χρήματα και την επιρροή που μας έχει στις μέρες από τους πειρασμούς τριγύρω του. Το πρώτο του μέλημα ήταν να ανακουφίσει τον δύστυχο Ελληνικό λαό με το να διοχετεύσει άμεση ρευστότητα στην αγορά από όπου έχουμε και την περίφημη έκφραση "Τσοβόλα δώστα όλα", παράλληλα φρόντισε να δημιουργήσει μια στρατιά από πιστούς ψηφοφόρους απαλλάσσοντας τους από τα άγρια και δύσκολα καθήκοντα της υπαίθρου και δημιουργώντας το τερατούργημα του δημοσίου όπου χιλιάδες πιστοί ακόλουθοι φρόντιζαν να μοιράζουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια.


Επίσης φρόντισε να δημιουργήσει αρκετά μεγάλα έργα δίνοντας δουλεία σε πολύ κόσμο, έργα τα οποία δυστυχώς για την Δημοκρατία μας, η χρηματοδότηση, τα σχέδια και οι απαλλοτριώσεις ήταν κληροδότημα της Χούντας ακόμα και στις μέρες μας.

Παράλληλα φρόντισε να διαβρώσει και να αποδυναμώσει τον στρατό, μην έχουμε πάλι τρεχάματα, να αποκολλήσει τον Έλληνα από την συνοχή της γλώσσας και της κουλτούρας του.

Εδώ να σημειώσω πως ο Ανδρέας ήρθε στην Ελλάδα μετά από μια μακρά θητεία σας σύμβουλος της Αμερικάνικης Κυβέρνησης, πίνοντας και τρώγοντας κρουασάν την ώρα που πολλοί Έλληνας έκαναν μαγευτικές διακοπές στα Spa της Μακρονήσου.

Δεν θα αναφερθώ στην θρησκεία, μιας και οι "manager" του θεού στην γη ήταν πάντα όπου ρέει το χρήμα από το 0μ.χ έως τώρα.

Έτσι ο Έλληνας έμαθε σιγά σιγά στην χλιδή και όντας αγράμματος ακόμα και στις μέρες μας περί οικονομίας και οικονομικών όρων (Δάνειο, Τόκος, Επιτόκιο, Αποπλήρωση κτλ), έμαθε σε μια ζωή γεμάτη εκδρομές, ταβέρνες, ακριβά αυτοκίνητα, εύκολο χρήμα και τι ωραία εορτοδάνεια να δει τον Άγιο Βασίλη.

Ήρθαν λοιπόν και οι επόμενες κυβερνήσεις που χαζές είναι να πειράξουν αυτό το υπέροχο οικοδόμημα δοσοληψίας και αγοράς ψηφοφόρων.

Η κυβέρνηση του @@@@@ δεν θέλω να το γράψω καν, πιστεύω στις προκαταλήψεις, ήλθε-είδαν-έφαγαν και πούλησαν ότι πρόλαβαν.

Και ερχόμαστε στην κυβέρνηση του Κινέζου κατά κόσμον Σημίτη που μόνο Κινέζος δεν ήταν αλλά Γερμανός από κούνια.

Και εδώ αρχίζει η εκτέλεση του 2ου μέρους του σχεδίου, εφόσον έχουμε καταφέρει να περάσουμε στο αίμα του Έλληνα την δανεική χλιδή ας του ανεβάσουμε και την απληστία μέσα από ένα καλά οργανωμένο τζογαδόρικο Χρηματιστήριο.

Μέχρι εκείνη την στιγμή στην Ευρώπη ο μοναδικός λαός που είχε τόσην κατακεφαλην περιουσία ήταν οι Έλληνες και αυτό δεν καθόταν καλά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους γιατί ακόμα και αν όλα πήγαιναν κατά διαόλου είχαμε ακόμα τις κοτούλες και το σπιτάκι της γιαγιάς.

Οπότε μπήκε στην ζωή μας το Limit Up και το Limit Down και χιλιάδες οικόπεδα, σπίτια και αυτοκίνητα πουλήθηκαν από τους έξυπνους 'Ελληνες στους χαζούς Τούρκους της Θράκης και του αφελής Γερμανούς της Πελοποννήσου για να τα 10πλασιάσουν μέσα σε λίγες ώρες και πάααααει.

Μπορεί να έχασαν κόσμος πολλά λεφτά, μπορεί να είχαν μείνει με λίγα μετρητά στην άκρη αλλά σαν ένα άλλο 1940, ΟΧΙ δεν θα πουλήσω το πανάκριβο Cayenne μου και τι θα πει για μένα ο μετρ του ακριβού εστιατορίου ένα χαθώ? Θα πάρω δάνειο και όλα μια χαρά.

Παράλληλα ανεβάσαμε το κύρος της χώρας με τη πανέμορφη μας Ολυμπιάδα, την ποιο ακριβή μέχρι εκείνη της στιγμή και παράλληλα τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κάθε Calatrava και Αγγελόπουλου και έχουμε πλέον πάρα πολύ υπερσύγχρονα χωράφια.

Λεφτά εξάλλου υπήρχαν από την μεγάλη παραγωγική διαδικασία της Ελλάδας από τα αμέτρητα εργοστάσια διεθνών επιχειρήσεών που εδρεύουν στην Ελλάδα όπως η Micheline και η Levis, όπα sorry ξέχασα αυτά έκλεισαν και πήγαν στην Τουρκία, χμμμ χωρίς λεφτά δεν βαριέσαι.

Ερχόμαστε λοιπόν στον χοντρούλη μας τον Κωστάκη μας που πολύ απλά δεν έκανε τίποτα, και με 2 μωρά τώρα που χρόνος. Άσε που αυτή η καταραμένη Konami βγάζει Pro κάθε χρόνο!

Και καταλήγουμε στο σήμερα όπου το μέγα σχέδιο όλων αυτόν το προδοτών με την δική μας ανοχή, έρχεται στο τέλος του. Κατεβάσαμε τα παντελόνια και απολαμβάνουμε υπερλούξ υπηρεσίες.

Ένα σχέδιο που ξεκίνησε ο Αμερικανοθρεμένος Ανδρέας, συνέχισαν και ενίσχυσαν με πίστη όλοι οι επόμενοι προδότες και τελικά φτάνει στην κορύφωση του ο ιός (προσοχή όχι υιός)!

Αλλά μην γελιέσαι Έλληνα, μπορεί να μην τα φάγαμε όλοι μαζί με τον Πάγκαλο (αλήθεια Πάγκαλε εκείνη την σημαία την πήρε ο αέρας από τα Ίμια ή είναι ακόμα εκεί??) αλλά έχουμε και εμείς την ευθύνη μας, όταν ψηφίζαμε στα τυφλά χωρίς να απαιτούμε πεπραγμένα τον κυβερνήσεων, χωρίς να απαιτούμε προγράμματα διακυβέρνησης, έχοντας μισθό 1000 ευρώ, ένα iPhone, ένα D&G μερικά Armani έ και ένα 1800 turbo και μετά να φωνάζουμε δεν πληρώνω τις δώσεις γιατί ξέρεις κάτι δεν ήταν και τόσο ωραίος ο Άγιος Βασίλης από κοντά!

Συγνώμη σε όσους δεν συμφωνούν, είναι απλά γνώμη μου και ξέρετε τι λένε για τις γνώμες, είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία!!

Α και ένα τελευταίο, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, όλα τα κόμματα σε πολλές στιγμές της ιστορίας πρόδωσαν αυτή την χώρα, ούτε είμαι επικριτικός στους άλλους απλά είμαι κάνω αυτογνωσία στο εαυτό μου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από τα 863 στα 751 ευρώ ο μισθός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από τα 863 στα 751 ευρώ ο μισθός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ