2013-08-16 01:58:48
Φωτογραφία για Το… παλεύει ο Σίλντενφελντ
Δεν έχει τεθεί ακόμα νοκ-άουτ! Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε ατομικά την Πέμπτη –αν και κανονικά θα έκανε μόνο θεραπεία- και χάρισε στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, ελπίδες για να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό….

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εγκατέλειψε την προπόνηση, ωστόσο δείχνει έτοιμος να σφίξει τα δόντια. Θέληση υπάρχει, τώρα αν θα τα καταφέρει, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία Καθοριστικό θα είναι το Σάββατο. Αν μέχρι τότε, έχει ξεπεράσει τους πόνους και προπονηθεί κανονικά, πιθανώς ο Γιάννης Αναστασίου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Δεδομένα πάντως το τεχνικό τιμ δεν προτίθεται να λάβει κανένα ρίσκο. Διότι είναι πασιφανές πως δεν αξίζει να πιέσει τον οργανισμό του για ένα παιχνίδι, με τον φόβο να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Φυσικά, ο Ζέκα δεν συμμετείχε ξανά στο πρόγραμμα και χρειάζεται κάτι παραπάνω από… θαύμα για να προλάβει το ματς με τους Αγρινιώτες. Κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί…

Πηγή: sport-fm
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ