2013-08-15 22:04:07
Φωτογραφία για «ΚΟΥΡΑΣΕ» Ο ΣΟΥΑΡΕΣ...
Καμία δήλωση αναφορικά με το θέμα του Λουίς Σουάρες δεν θέλησε να κάνει ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος προτίμησε να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Στόουκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "england365.gr".

Αρνητικός στο να απαντήσει σε ερώτηση για τον Λουίς Σουάρες εμφανίστηκε ο προπονητής Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός τόνισε πως το θέμα έχει κουράσει τον κόσμο, ενώ ο ίδιος προτιμάει να μιλάει για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν θα μιλήσω άλλο για τον Σουάρες μέχρι να είναι διαθέσιμος. Οι υπόλοιποι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για εμένα και τον Λουίς είναι πολύ απλό. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά τους τελευταίους μήνες, αλλά ο σύλλογος έχει μία συγκεκριμένη θέση, που δεν έχει αλλάξει, και σε αυτή θα παραμείνει. Καθαρά για θέματα σεβασμού, θα μιλήσω μόνο για τους υπόλοιπους παίκτες» είπε αρχικά ο 40χρονος κόουτς και κατέληξε:

«Δεν θα δώσω απαντήσεις σε άλλες ερωτήσεις για τον Λουίς Σουάρες. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για να πούμε και για να είμαι ειλικρινής, είμαι σίγουρος πως ο κόσμος κουράστηκε να ακούει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Θα αναφερθώ μόνο στους υπόλοιπους παίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά μετά από μία εξίσου σκληρή καλοκαιρινή προετοιμασία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ