2013-08-15 18:50:10
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ! ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χαϊμ Ρεβίβο, πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Ρεβίβο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα και είχε την δυνατότητα να μεταφέρει στον Ολυμπιακό την προσφορά της Μπεϊτάρ για τον Χιλιανό αμυντικό. Οι Ισραηλινοί είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη προκειμένου να τον κλείσουν για την επόμενη χρονιά. Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραήλ, δίνουν τα χρήματα για περίπου το μισό συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δώσει ακόμα την οριστική τους απάντηση.

Όμως αυτήν την στιγμή οι πιθανότητες για την υλοποίηση αυτής της μεταγραφής δείχνουν και είναι μοιρασμένες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "katimagiko.gr". Πέραν της μίας συζήτησης που έκανε ο Ρεβίβο με τους ερυθρόλευκους μπορεί να υπάρξει και συνέχεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και αυτό γιατί η Μπεϊτάρ είναι ιδιαίτερα αποφασισμένη να αποκτήσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, έχοντας αποκομίσει πολλές και καλές πληροφορίες για αυτόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ