2013-08-15 14:45:12
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ : ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ...
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαμπού Γιαταμπαρέ από την Μπαστιά, με τον Πιέρ Ισά να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων έχει εξασφαλίσει το "ναι" του παίκτη και οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο 24χρονος μέσος απ' το Μάλι πιέζει και αυτός απ' την πλευρά του για να γίνει η μεταγραφή.

"Εχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θέλω να πάω στην Ελλάδα" είναι το μήνυμα που έστειλε ο παίκτης στη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους στις διαπραγματεύσεις με την Μπαστιά. Η γαλλική ομάδα είχε αρχικά ζητήσει δύο εκατ. ευρώ, ωστόσο μέσα από τις συζητήσεις που έχει κάνει ο Ισά τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι Γάλλοι δείχνουν μια διάθεση να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και αυτό κυρίως λόγω της πολύ καλής σχέσης που έχει ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους Κορσικανούς.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πέσουν οι απαιτήσεις των Γάλλων στο 1,5 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσουν άμεσα τη συμφωνία και ο Ισά αισιοδοξεί πως η μεταγραφή θα γίνει. Σε ό,τι αφορά τον παίκτη, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου όσο και στις ετήσιες απολαβές του, με τον Γιαταμπαρέ να είναι ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ