2013-08-15 08:57:51
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΚΑΜΠΕΛ
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είναι αρκετά και πολλοί εκείνοι που ήρθαν στο Λιμάνι το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Τζόελ Κάμπελ, ένας παίκτης που έφυγε από την Άρσεναλ για να έρθει στο Θρύλο και για το δαφνωστεφανωμένο έφηβο. Ο Κοσταρικανός έχει έρθει με τη μορφή του δανεισμού και θα μπορούσε, ίσως, να είναι πιο χαλαρός. Ο ίδιος, όμως, έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του και δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει το... προσωπικό του στοίχημα και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και έμπειρος στην αγγλική ομάδα.

Έχει ξεκινήσει ορεξάτα τις υποχρεώσεις του, αλλά πάνω απ’ όλα δείχνει να μπαίνει πολύ γρήγορα στο κλίμα ττου Θρύλου. Είναι πολύ κοντά με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο με τους ισπανόφωνους. Ακόμα και με τους Έλληνες έχει καλές σχέσεις ο Κάμπελ, που είναι πολύ καλό και προσιτό παιδί.

Οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, που ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ