2013-08-14 22:15:06
Φωτογραφία για Μια μικρή κίνηση που «χτίζει» τους καλύτερους κάτω κοιλιακούς
Μπορεί να μην σας γεμίσει το μάτι, η συγκεκριμένη άσκηση όμως παρότι αποτελείται από μια μικρή, απλή κίνηση, κάνει θαύματα με τους κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, και θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε και την παραμικρή ιδέα «σωσίβιου» πολύ γρήγορα. Να λοιπόν τι πρέπει να κάνετε:

Καθίστε με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να εφάπτονται στο δάπεδο. Στηρίξτε τον κορμό λυγίζοντας τους αγκώνες σας, ώστε οι πήχεις να εφάπτονται στο δάπεδο, με τις παλάμες κάτω -προσοχή, να κρατάτε τη μέση ίσια.

Σφίξτε την κοιλιά και σηκώστε τα πόδια σε γωνία 90 μοιρών, με τα γόνατα να ακουμπάνε και τις μύτες τεντωμένες. Φέρτε τα πόδια σιγά σιγά προς τα αριστερά (οι γοφοί πρέπει να μείνουν κολλημένοι στο δάπεδο). Κρατώντας τη γωνία 90 μοιρών, χαμηλώστε τα πόδια σας και έπειτα φέρτε τα προς τα δεξιά, σαν να σχηματίζετε στον αέρα με τα γόνατα ένα «U». Αυτή είναι μία επανάληψη. Κάντε 20 συνολικά, αλλάζοντας πλευρές κάθε φορά.

Tip: Αν αντέχετε πιο σκληρή προπόνηση, δοκιμάστε να τεντώσετε λίγο τα πόδια σας, μέχρι και να τα κρατήσετε σε τέλεια ευθεία. Έτσι η άσκηση γίνεται πιο δύσκολη και άρα πιο αποτελεσματική.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ