2013-08-14 20:23:41
Φωτογραφία για Τεσσάρα η νέα ΑΕΚ
ΑΕΚ- ΑΕ Διμηνίου 4-2

Στο πρώτο φιλικό της στο Πήλιο η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 της ΑΕ Διμηνίου.

Το πρώτο της φιλικό στο Πήλιο έδωσε το απόγεμα της Τετάρτης (14/08) η ΑΕΚ με την ΑΕ Διμηνίου, με την Ενωση να επικρατεί με 4-2, δείχνοντας προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Βραβεύτηκαν Δέλλας και Μπάγιεβιτς.

Η Ενωση παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο νίκησε με 4-2 την Αθλητική Ενωση Διμηνίου, με τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ο “δικέφαλος” έδειξε να έχει κάποια αμυντικά κενά, με την ομάδα του Διμήνιου να προηγείται μόλις στο 5ο λεπτό στο σκορ με τέρμα του Φιλατζιώτη, μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ.

Ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να φτάσει στην ανατροπή με τον Ανάκογλου (38') να κάνει το 1-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κατσικάς με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα στην Ενωση με 2-1. Το 3-1 έκανε ο Ράμα (57') με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ομάδα του Διμήνιου να μειώνει στο 66' σε 3-2 με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα (4-2) διαμόρφωσε ο Μπρέσεβιτς (69').


ΑΕ Διμηνίου: Αβέλας, Ασλάνογλου, Γκρέτζος, Γκάγκας, Μοράλες, Σφάκας, Κουτσογιάννης, Αναστασίου, Κ. Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης.

ΑΕΚ: Βούρας (31' Καραγκιολίδης), Τσούπρος (35' Κέζος), Σταθάκης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Κατσικάς, Γροντής, Παληαρούτας, Τσεβάς.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος με τους: Καραγκιολίδη (60' Ντούνης), Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Ντούμπερετ, Τζανετόπουλος, Γεωργέας (76' Κέζος), Κορδερο, Δημγκιόκας, Ραμα (76' Καζβιρόπουλος), Μουργκα, Μπρεσεβις.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ