2013-08-14 16:06:10
Φωτογραφία για Καψής: Αν θεωρούν 100 άνθρωποι ότι θα εμποδίσουν 1.800 συναδέλφους τους να προσληφθούν στη νέα ΕΡΤ, κάνουν λάθος
«Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος»!

Έκκληση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εγκαταλείψουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα απηύθυνε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

O Παντελής Καψής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος».

«Θα συσταθεί άμεσα επιτροπή η οποία θα ελέγξει τα δικαιολογητικά όσων τελικά θα επιλεγούν για τον ενδιάμεσο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης», είπε ο υφυπουργός και σημείωσε ότι είναι θέμα ημερών, να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά από την ανακοίνωση των ονομάτων των πρώτων 577 προσληφθέντων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια. Ο κ. Καψής ζήτησε να ανοίγει το ραδιογμέγαρο προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ