2013-08-14 09:06:25
Φωτογραφία για Tα Πιο Κομψά Τετράποδα!
 

Από cosmopoliti.gr 

Εϊναι οι τετράποδοι stars του Instagram. Oι ιδιοκτήτες των αξιολάτρευτων pets, έχουν φανατικούς φίλους που τους ακολουθούν και ξετρελαίνονται με τις φωτογραφίες τους και τα βίντεο. Δείτε μερικές εκκεντρικές  εμφανίσεις από τους πιο διάσημους αστέρες του Instagram.

Trotter

Μέσο: @TrotterPup

Followers: 168,057

Ταυτότητα: Γαλλικό μπουλντόγκ από το Σαν Φρανσίσκο, το τέλειο μοντέλο λόγω της αναλογίας του μεγέθους του κεφαλιού προς το σώμα του. Ποζάρει με μία σειρά αξεσουάρ όπως ανθρώπινα παπούτσια και περούκες με χαρακτηριστική άνεση, ένα συνδυασμό βαρεμάρας και αποστασιοποίησης.

Beast (Θηρίο) Zuckerberg – Mark Zuckerberg, συνιδρυτής Facebook

Μέσο: Facebook μόνο, φυσικά

Followers: 1.5 εκατομύριο

Ταυτότητα: «παιδί» του Mark και της Priscilla Zuckerberg, πρωτότοκο του Facebook.


Όπως και για τον ανατρεπτικό πατέρα του, δεν  θα μάντευε κάποιος ότι το Θηρίο είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής για το θρόνο του Facebook από τον τρόπο που ντύνεται. Το Puli με τα ατίθασα μαλλιά προτιμά απλά αξεσουάρ, όπως αυτή η μπλε ελαστική φόρμα.

Kintai

Μέσο: @kintai_the_yorkshireterrier

Followers: 8,691

Ταυτότητα: Ένα 8χρονο Yorkshire με περιπετειώδη φύση. Του αρέσει η εξοχή, να σκαρφαλώνει βουνά, να κάνει βόλτες στην παραλία. Φυσικά κάθε έξοδος είναι αφορμή για μία πόζα στο κινητό, όπως και η βόλτα με τα τζην.

Ginny

Μέσο: @ginny_jrt

Followers: 224,928

Ταυτότητα: Ένα Jack Russell terrier από τη Βρετανία πουτρελαίνεται για  μπέικον. Η Ginny είναι πολύ δραστήρια: λατρεύει το σκέητ, το ποδήλατο και τις καταδύσεις και τις βόλτες στην παραλία.

Digby Van Winkle 

Μέσο: @DigbyVanWinkle

Followers: 145,148

Ταυτότητα: Griffon Βρυξελλών που ζει στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας. Όταν δεν πηγαίνει στις εβδομαδιαίες συναντήσεις για γκριφόν, πάει στο κομμωτήριο με τον αδερφό του Aloysius και φυσικά ντύνονται για τις πόζες. Το στυλ τους είναι κάπως μποέμ: προτιμούν μεγάλια γυαλιά με πλαστικό σκελετό, μπαντάνες, κουκούλες, παπιγιόν και καρώ κοστούμια ή απλώς μιά φέτα ψωμί για τοστ. Ο Digby, ο πιο γνωστός από τους 2, κατάφερε να βγάλει και προϊόντα όπως τη θήκη για iPhone “Gangsta Digby” που κοστίζει 40 δολάρια.

Gus και Travis McCombie

Μέσο: @IfItWags

Followers: 3,514

Ταυτότητα: Γερμανικά κοντότριχα pointer, αδέρφια, με έδρα το Βανκούβερ, από τη φύση τους μινιμαλιστές. Με τόσο όμορφο τρίχωμα δε χρειάζονται υπερβολικά αξεσουάρ! Με το λογαριασμό Instagram @IfitWags, η κυνόφιλη ιδοκτήτις τους Stephanie McCombie προβάλει όμορφα πορτραίτα των στυλάτων αδερφών με γυαλιά, καπέλλα, παπούτσια και ακουστικά, αλλά πιό συχνά, με ασορτί παπιγιόν.

Marni και Cubby Beckerman

Μέσο: @beckermanblog

Followers: 71,077

Ταυτότητα: Τα δύο Pomeranian από το Τορόντο ανήκουν στα fashion-blogger δίδυμα Cailli and Sam Beckerman και είναι οι βίντεο σταρς του Instagram και έχουν πρωταγωνιστήσει σε υπέροχα κλιπάκια ντυμένα σαν την Chiquita Banana, το Harry Potter, και το καλύτερο “Κλέφτης με Σανέλ”.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ