2013-08-13 23:30:06
Φωτογραφία για ΑΝΖΙΛΙ : ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες (12/08) ο Ματ Λοτζέσκι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Βελγίου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπικού, που είναι από το Μάιο κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, καθυστέρησε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας (04-22/09) εξαιτίας προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με τους νατουραλιζέ παίκτες. Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Βελγίου Πασκάλ Ανζιλί, πάντως, δεν... ανησυχεί για το εάν θα προλάβει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας ο Λοτζέσκι, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα πολύ έξυπνο παίκτη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η ενσωμάτωση του Ματ θα γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης και δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής. Εξάλλου, πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ντάριο Τζέρτζια (προπονητής της Οστάνδης) του οποίου το στιλ μοιάζει πολύ με του δικού μας προπονητή, του Έντι Καστέλς».

Ο Ματ Λοτζέσκι θα ενσωματωθεί από σήμερα (13/08) στην προετοιμασία, ενώ θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ με τη βελγική φανέλα στις 17 Αυγούστου, οπότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Αμβέρσας.

Η ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα γίνει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό Ευρωμπάσκετ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ