2013-08-13 14:42:51
Φωτογραφία για ΚΑΙ... ΝΤΕΦΟΥΡ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βέλγου μέσου Στίβεν Ντεφούρ από την Πόρτο ετοιμάζουν στον Ολυμπαικό, με την περίπτωση του 25χρονου χαφ να εξιτάρει τους εξιτάρει τους ερυθρόλευκους.

Αποφασισμένοι να προβούν σε μία ακόμη μεταγραφή τύπου ... Σαβιόλα φέρονται στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της νευραλιγκής θέσης του αμυντικού μέσου! Μετά το οριστικό ναυάγιο της υπόθεσης του Μοχάμεντ Σισοκό, νεότερες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", φέρνουν τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του Στίβεν Ντεφούρ!

Ο πολυσύνθετος Βέλγος άσος της Πόρτο αν και αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας ως ένα μεγάλο ταλέντο, τελικά κατέληξε παίκτης για αλλαγές και οι «δράκοι» δεν θα έλεγαν όχι σε ένα ενδεχόμενο πώλησης του.

Το «κασέ» του 25χρονου παίκτη μόνο απαγορευτικό δνε μπορεί να θεωρηθεί για τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα!

Το πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί που τον έχουν κρατήσει εκτός συχνά πυκνά. Η ποιότητα του και η αγωνιστική του αξία πάντως είναι αδιαμφισβήτητη και είναι πολύ πιθανό οι εξελίξεις να είναι άμεσες εντός των προσεχών ημερών.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ