2013-08-13 12:33:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για βουλκανιζατέρ στο Περιστέρι
Αθάνατη Ελλάδα. Στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην Θησέως 2 (κάθετη στην Ηρακλέους), βρίσκεται ένα βουλκανιζατέρ...ο κύριος αυτός λοιπόν έχει οικοιοποιηθεί 10 μέτρα περίπου απ'το πεζοδρόμιο βάζοντας κώνους (?), μηχανάκι (?) και...γρύλους!

Με αυτόν τον τρόπο έχει στάνταρ πάρκινγκ για τον ίδιο...άλλο πάρκινγκ για τους πελάτες του (που βάσει Νόμου ΔΕΝ δικαιούται) και κρατάει ακόμα ένα πάρκινγκ...σκεφτείτε το μαγαζί του έχει είσοδο το πολύ 2,5 μέτρα και αυτός κρατάει 10!

Για πάτε να βάλετε, ακόμα και όταν είναι κλειστό, αμάξι μπροστά ή παρά δίπλα...και θα δείτε...δεν μπορώ να καταλάβω...και αν μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα:μπορεί να το κάνει αυτό; Έχει εκνευρίσει όλη την γειτονιά....είναι άσχημο να περνάς να βρεις να παρκάρεις και αυτός να έχει τους κώνους σε διάστημα 10 μέτρων...μήπως πρέπει η Τροχαία Περιστερίου να περάσει μία βόλτα και να του κάνει μία σύσταση; Ανθρώπινα να καταλάβω πως κρατά 1 θέση πάρκινγκ για κανένα πελάτη (αν και δεν δικαιούται)...αλλά να κρατάει 3 θέσεις είναι υπερβολικό! Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ