2013-08-13 10:12:00
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του 24χρονου Νίκου Παπαγεωργίου
Δακρυσμένα πρόσωπα και βουβός πόνος στην εκκλησία της Παναγίας Αλεξιώτισσας, όπου έγινε χθες το μεσημέρι η κηδεία του 24χρονου Νίκου Παπαγεωργίου, που μαζί με τον 33χρονο Κωνσταντίνο Βλασσόπουλο έχασε τη ζωή του, στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.

Λίγοι φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν χθες το πρωί στην εκκλησία για να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Νίκο.

Η μητέρα του, μετά την κηδεία, δεν άντεξε και κατέρρευσε και μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του θανάτου του γιου της, τον οποίο αναζητούσε το Σάββατο. Το μαύρο μαντάτο επιβεβαιώθηκε όταν επικοινώνησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας με τους οικείους του 24χρονου.

Τα ερωτήματα πολλά ως προς τις συνθήκες του δυστυχήματος, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής. Πρόκειται για ευθεία όπου πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα και επιδιώκουν να προσπεράσουν.


Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος Νίκος Παπαγεωργίου μαζί με τον 33χρονο Κωνσταντίνο Βλασσόπουλο, με κατεύθυνση προς Πάτρα, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ που κατευθυνόταν προς Πύργο.

Η είδηση του θανάτου των δύο νέων προκάλεσε θύελλα μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

«Καλό ταξίδι παλλήκαρε» ήταν ένα από τα πολλά μηνύματα στη σελίδα του Νίκου στο διαδίκτυο. Ο Νίκος Παπαγεωργίου αγαπούσε τις μηχανές αλλά και τον αθλητισμό και ο θάνατός του διαδόθηκε γρήγορα στο νεαρόκοσμο και τις νεανικές παρέες.

Την Κυριακή το απόγευμα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Πανουσαιίκων Τριταίας, είχε γίνει η κηδεία 33χρονου Κωνσταντίνου Βλασσόπουλου.

Γιώργος Ηλιόπουλος-εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ