2012-04-07 23:54:47
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΓΥΡΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΚΑΙ... 300 ΜΠΑΛΕΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ-ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τον κόσμο του Ολυμπιακού στο περιθώριο του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα. Ανάμεσα στα άλλα οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων θα στείλουν στην εξέδρα τριακόσιες μπάλες, ως δώρο για τους φιλάθλους, παρουσία από την ομάδα του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατέκτησε τον τίτλο και άλλα πολλά!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα φιέστας και είναι το τελευταίο φετινό της ομάδας στην έδρα του Θρύλου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει σχετικό κάλεσμα στον κόσμο και περιμένουν να είναι κατάμεστο. Μετά το τέλος του ματς, οι πρωταθλητές θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου και θα στείλουν στην εξέδρα τριακόσιες μπάλες, δώρο για τους οπαδούς τους, ενώ στο ημίχρονο θα μπουν και οι ερυθρόλευκες που κατέκτησαν και το φετινό Κύπελλο στο βόλεϊ.

Εκτός αυτού στα μάτριξ του γηπέδου, πριν την έναρξη του αγώνα ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει και πάλι όλα τα γκολ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα σε ένα υπέροχο βίντεο! olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ