2013-08-12 23:30:09
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ... ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΟΡΚ!
Οι Νέοι του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, όσον αφορά την προετοιμασία τους και την ετοιμότητά τους εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Superleague K20.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και σε αυτό με την Αγιά Λάρισας, έδειξαν ότι έχουν ποδοσφαιριστές ικανούς και υπάρχουν δύο ισάξιες ενδεκάδες!

Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μπερντ Στορκ, θα έχει έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια της σεζόν, σχετικά με τον καταρτισμό της βασικής του ενδεκάδας και αυτό γιατί στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση ο Γερμανός τεχνικός έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, οι οποίοι έδειξαν και αυτοί ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα του Θρύλου στις επίσημες υποχρεώσεις του!

Μάλιστα από την αρχική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων στο φιλικό κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε ξεκινήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Συγκεκριμένα το αρχικό σχήμα με την Αγιά Λάρισας αποτελούταν από τους Ηλιάδη, Βολονάκη, Τούφα, Βατουσιάδη, Μπουγιούκο, Λάτσι, Ρέντζη, Μαργαρίτη, Γαρεφαλάκη, Καναβέτα, Σάλιακα, ενώ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου είχαν αγωνιστεί οι Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Νασιακόπουλος, Σιώπης, Παπασάββας, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Πασσαλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ